Team Doblo 1. Karadeniz Buluşması...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı olsun.

@m_ates27
Teşekkürler..

IMG_20150327_175707.jpg
IMG-20150327-WA0011.jpg
IMG_20150327_172822.jpg
IMG-20150327-WA0006.jpg

Samsun ekibi bulusma ile ilgili hazirliklara devam ediyor...

Son düzenleme:
Çalışmalarımız bitti,ayın 12 bekliyoruz,çok güzel olacak çok....👍👍

(link)

Son düzenleme:
Samsunun doblolarida bulusmaya hazirlaniyorr
IMG_20150327_210130.JPG
IMG_20150327_194336.jpg

10 Nisan günü akşam üzeri Samsun'dayım. Öğretmen evinde yerimi ayırttım. 2 gün kadar Samsun'u gezeceğim. Pazar dönüşe de buluşmayı aldım 🙂 Saat kaçta olacak tam olarak?

Buarada Samsun'da öğretmen evinin otoparkı yokmuş. Yakın yerde otopark var mı? Artı olarak temiz bir yer midir?

Son düzenleme:
Ekrem. Öğretmen evine misafir girebiliyo mu hocam?

samsunun meydanının altı yer altı otoparkı zaten,öğretmen evi de 200 mt yukarda,temiz mi bilmiyorumkalmadım ama, % de % temiz dir

@Fethi KORKUT

Normalde eğer boş yer varsa dışarıdan öğretmen olmayanları da alıyorlar diye biliyorum. Sormak lazım gene de.

Hampton by Hilton Samsun ,,, Bu otel nasıl peki?

@EAB53
Eyvallah sagolasin.

etkinlik kaç da diye sormuşsunuz 12 nisan pazar ve saat 01 diye pilanlıyoruz

Aslında biraz da etkinlik için geliyorum. Cuma ve cumartesi işin bahanesi oldu. Aynı gün içinde 5 saat gel 5 saat git çok fuzuli olurdu.

Buarada ben eşim ve çocukla geleceğim. Eşi ile gelecek olan başka arkadaşlar var mı?

@EAB53

Tabiki eşiniz ve çocuklarınız ile gele bilirsiniz,eşleri ile gelen varmı bilmiyorum ama AHA da ben sizlerin aileniz için eşimi de getiririm,yeterki rahat olun 👍👍

@Fethi KORKUT

Fethi Abi, gelecek misin sen de?

Tarih çok güzel. O gün benim doğum günüm ama şartlar uygun olur mu bilmiyorum. Mesafe de az değil. Keşke hazır arkaplanda kullandığınız Ordu Boztepe'de yapsaydık 🙂

Back