TEAM DOBLO ABANT BULUŞMASI

ABANTTA VEYA O BÖLGEYE HAKİM ARKADAŞLAR...BENCE YER VE FİYAT ALSINLAR BİKAÇ YERDEN...ONUDA SUNSUNLAR VE KARARA AÇALIM<<<NE DERSİNİZ?

uygundur serdar abi yapalım güzel bir buluşma sabah çıkarız geliriz piknik yaparız aileler tanışır güzel bir ortam olur.. hem de ortak nokta mız abant...

facebook ta durumda belirttim bakalım katılım nasıl olcak

bakalım dostum...ama daha tatil modu bitmedi daha malum ramazandan yeni çıktık..

Abant buluşmasına katılmayı düşünüyorum..

İstanbuldan gelecek arkadaşlar varsa iletişime geçip konvoy halinde gidilebilir..

evet konvoyhalinde gitmek zevkli olur

SEVGİLİ ÜYELER ABANTTA YAŞAYAN,YADA ORAYA YAKIN OLAN KİMSE YOKMU YAV
BİZE YARDIMCI OLUN...OLMAYACAKSA İSTANBULA ÇEVİRELİM ROTAYI........
1 HAFTA SÜRE TANIYORUM....EĞER BEN YADIMCI OLUR ORGANİZASYONA DSTEK VERİRİM DİYEN BİR ÜYEMİZ ÇIKMAZSA O ZAAMAN ABANTTAN VAZ GEÇELİM....DERİM....OK?

İstanbul daha mantıklı geliyor banada.. İstanbuldada gayet başarılı yerler var mangal yapılabilecek antikköy vs.

abant çevresinde bir arkadaş olmasının lüzumu yok abi istabul olursa ankaradan katılımlarda sıkıntıya girebilir abant ortak nokta diye orda yapalım diye düşündük ama kararı siz verin nası diyosanız ona göre hareket edelim

boluda yaşayan birine gerek yok türkiyenin neresine giderseniz gidin böyle yerlerde 1 telefonla rezervasyon çok kolay.ki abantta yani gölün etrafında otel dışında biyer yok.sadece abanta doğru çıkarken yol kenarında olan lokantalar var.yok biz mangal yakalım derseniz ozaman rezervasyona gerek yok zaten.

arkadaşlar abant olmasının nedeni hem şehirden uzak ailelelerimizle piknik yapıp gezip görmek

hem de özellikle çevre illerden katılım olmasını sağlamaktadır.

peki...ben uyarım ozaman dostlarım...yapalım organizasyonu...ayarlayalım tarih felan...tek sorun ailem burada yok o yüzden yanlızkatılacağım,sanırım baki abininde durumu aynı....artık abi kardeş geliriz ailecek🙂

peki...ben uyarım ozaman dostlarım...yapalım organizasyonu...ayarlayalım tarih felan...tek sorun ailem burada yok o yüzden yanlızkatılacağım,sanırım baki abininde durumu aynı....artık abi kardeş geliriz ailecek🙂

Sen hiç bizi hesaba katma zaten *chair**romi*

Sen hiç bizi hesaba katma zaten *chair**romi*

ahahah olduk 3 genç yakışıklı karızmtik🙂))

Back