Team Doblo Istanbul

Selamın aleyküm güzel ülkemizin güzel insanları gününüz mutlu ve huzurlu geçmesi dileğiyle.
#teamdobloistanbul

Selamın aleyküm güzel ülkemizin güzel insanları gününüz mutlu ve huzurlu geçmesi dileğiyle.
#teamdobloistanbul
Aleykğm selam abimm Amin inşallah cümlemizin

Selamın Aleyküm Günaydın Dostlar Hayırlı Cumalar
IMG-20190215-WA0002.jpg

Allah'ım, nerede kin varsa, oraya sevgi götürme gücünü ver bize. Allah'ım, nerede darılma varsa, oraya barış götürme gücünü ver bize. Allah'ım, nerede inkar varsa, oraya iman götürme gücünü ver bize. Allah'ım, nerede umutsuzluk varsa, oraya umut götürme gücünü ver bize. Allah'ım, nerede karanlık varsa, oraya aydınlık götürme gücünü ver bize. Hayırlı nurlu, bereketli cumalar.

Selaminaleykum herkese hayirli hafta sonlari hayirli aksamlar

selamın aleyküm bende doblo ver satılı 2014 model pyono blek ful satılıtı alacaklar yazarsa seviniri

#istanbulavrupa olarak yine bir salı akşamı toplanıyoruz kış sezonu olduğu için buluşma yerimiz değişti sıcak aile ortamında çay eşliğinde hoş sohbet ve muhabbetin olacağı buluşmamıza tüm dostlarımız davetlimizdir

Sticker ihtiyacı olan arkadaşlarda burdan temin edebilir

Konum bilgisi vardır.

Tel:05356567853 TC Ali KAN

Tel:05379828816 Adil ARSLAN

Saat:20.00/24.00

#teamdoblo

#istanbulavrupa

Selamın Aleyküm Kandiliniz Mubarek Olsun Dostlarım

Al.imran.ayet.73 - "Ve kendi dininize uyanlardan başkasına inanmayın" (dediler). De ki: "Şüphesiz doğru yol, Allah'ın yoludur". (Onlar kendi aralarında): "Size verilenin benzerinin hiçbir kimseye verilmiş olduğuna, yahut Rabbinizin huzurunda sizin aleyhinize deliller getireceklerine" (de inanmayın dediler). De ki: "Lütuf Allah'ın elindedir, onu dilediğine verir. Allah, rahmeti bol olan, her şeyi hakkıyla bilendir". Hayirli cumalar

Herkese hayırlı günler ,cam filmi taktırmak istiyorum istanbul avrupada güvenilir bir yer tavsiye ederseniz çok mutlu olurum 🙂
Avrupa yakasında nerede oturuyorsunuz yardımcı olayım

Ben cekmiyorum kardeşim
Arkadasım var ona yönlendircem seni

Back