Team Doblo Tekirdağ Buluşması

metinim valla evlilik çok harika bir şey keşke daha gençken evlenseydim sanada şiddetle tavsiye ederim güzel kardeşim hayırlı bir kısmetle inşallah (amin)

@fingerbowl
abı varda aılesı sorun doblocularla konvoy yapıp kacırıcaz artık kısmet

ooo o işi bana bırak karışma organizasyon kaçırma saklama işlemler kayır evlilik nikah hepsini ben hallederim sen merak etme kimseninde başını yakma biliyon kız kaçırmaya yardım etmek pkk ya yardım etmekten daha büyük bir suçu var sen bana havale et ben hallederim sen hiç merak etme kardeşimmm benim 😎😎😎😎😎😎😎

@fingerbowl
abı yası resıt sıkıntı yok nıkah sonrası kolay abımsın 🙂😉

S.a abiler çorluda ituruyorum sitede yeniyim 2015 doblo safeline aldık siteyi instegramda gördüm site hakkinda biraz bilgi verirseniz sevinirim

@mknbt
Team Doblo anlatılmaz yaşanır zaman geçtikten sonra aile ortamını görmeye başlarsınız büyük bir aile olduk bu arada aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

@mknbt
Hoşgeldiniz. Aracınız hayırlı olsun.

muzaffer kardeşim hayırlı olsun aracın rabbim tekerine taş değdirmesin inşallah sitede aracın için aradığın her şeyi ama her şeyi bulabilirsin canlı online her daim yetkili servis modundayız yani hayırlı ve bol sürüşler (sitede gezdikce okudukça ne kadar büyük bir aile olduğumuzu daha iyi anlıcaksınız yeniden aramıza hoş geldiniz)

Isınmaya başladım siteye 🙂 hoşbulduk

ii çok iyide biraz geç kaldınız online saatimiz 21:00-24:00 arası facebook sayfamızıda ziyaret edin (link)
türkiyenin en büyük doblo ailesiyiz lakin yarın iş günü ben yüksek müsadenizi istiyorum biyografime girip facedende ekleye bilirsiniz burda sohbet etiğiniz arkadaşları resimlerin altında nicklerin orda gerçek isimlerimiz ve araçlkarımızın bilgileri mevcut hayırlı gecelr diliyorum size muzaffer kardeş😎😎😎😎😎😎

pazar günü yapılacak olan çorlu buluşmasına davetlisin 🙂

Stigirlar tamam hediyeler de geldi biz haziriz
20150214_102040.jpg
20150214_100148.jpg

Back