Teamdoblo Ailesinden Özür Dilerim

aradığım özellikler: hız sabitleme, dijital klima, 4 cam otomatiği, dizel güçlü ve sağlam motor, elektrikli ayna, abs, geniş bagaj, düşük km, orjinallik, bilmiyordum alınca öğrendim bide yokuş kalkış desteği varmış... aynı özelliklerdeki sedanlar butcemi 15, 20 aşıyordu, banada çok dediler pazarcılık mı yapıcan koca arabayla diye... bunu diyenlerden 3 sene sonra ödemeli faizsiz 20 bin isteyince oooo kardeş çok ii yapmışssın Allah kaza bela vermesin dediler.

Hayırlı olsun keyfini çıkarmaya bak

Bence arkadaşlara katılıyorum ,1 aylık D3 kullanicisiyim,cok çok memnunum. İçi çok ferah ve konforlu,yakıt konusu zaten ortada,birde ben otomobil ruhsatlı aldım.Hayırlı olsun ayrıca .

IMG_20161209_104230.jpg

@Kabasakal35
km kaçtı? kaça aldınız?

Hayırlı olsun aracın Allah kaza bela vermesin. Aramıza hoşgeldin boşver kim ne söyler se araba senin..

@yunus0635
Yalnız katılım formu bu aralar sıkıntılı. Kayıt alındı diyor ama kayıt falan yapmıyor. SMS ile kayıt olmayı denedim yine aynı olay. Sistemsel bir sıkıntı var. Neyse aradım müşteri hizmetlerini, anında yardımcı oldular. Şifremi aldım. Kafam rahat 😉

@44Mehmet44
cok merak ettim kardeşim hangi videoda gördün link ararmısın sana zahmetli

aileye hoşgeldiniz takmayın kafanıza

Doğru yoldasın ticari bekleme yapma devamet..

Milletin dediği boş doblaya bin coş takma kafaya o kadar arabayı denedim ama doblonun verdiği sürüş keyfini ve yüksekliği göremedim en sevdiğimden büyük stop lambaları ve büyük sağ sol aynalar geniş ferah ailece gezilecek bı arabadır #doblo

Son düzenleme:
Back