teklemeli çalışıyo

RAPTOR tarafından yazılan metin:
haklısın abi..bi yanlış yazılım atar arabanın anasını ağlatır...

kaş yaparken göz çıkartmamak lazım!

onun için dedim ehil olmalı zaten diye..............bulgur pirinç Dimyat muhabbeti olmasın mazallah

O değilde kardeşlerim ...şuan samanyolu tv de canlı Somaliye yardım kampanyasını seyrediyorum.......Biz var ya inanılmaz bir milletiz.....rabbim bizleri o yüzden koruyup helak etmiyor...ne para toplandı...hellal olsum......gözlerim dolu dolu seyrediyorum.....

abi burda da sahura bişey kalmadı...ben kalkayım bişeyler hazırlayayım...bide şu tv den izleyeyim bende merak ettim..

abi burda da sahura bişey kalmadı...ben kalkayım bişeyler hazırlayayım...bide şu tv den izleyeyim bende merak ettim..

İzle izle yok böyle büyük millet büyük vatan büyük yürek..............

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
LPG li araç kullanmanın maalesef böyle bi sıkıntısı var. Ben de aracın değil LPG beyninin sorunlu olduğunu tahmin ediyorum. Muhtemelen LPG beyni benzini kesemiyor ve karışım düzgün gitmiyor, sarsıntıyı da bu yüzden yapıyor olabilir. LPG bi arıza yaptı mı başa dert, önceki aracım yavaşladığımda stop ediyordu, bir türlü bulamadılar nedenini.

dinamo rulmanı,burçları ve kömürleri...yavaşladığında stop etme sıkıntısı bunlardan olur.özellikle gece farlar açıkken daha çok yapar.en sonunda aküyü bitirir.

eğer rolantide biraz düşükse tamamdır!

LPG li araç kullanmanın maalesef böyle bi sıkıntısı var. Ben de aracın değil LPG beyninin sorunlu olduğunu tahmin ediyorum. Muhtemelen LPG beyni benzini kesemiyor ve karışım düzgün gitmiyor, sarsıntıyı da bu yüzden yapıyor olabilir. LPG bi arıza yaptı mı başa dert, önceki aracım yavaşladığımda stop ediyordu, bir türlü bulamadılar nedenini.

dinamo rulmanı,burçları ve kömürleri...yavaşladığında stop etme sıkıntısı bunlardan olur.özellikle gece farlar açıkken daha çok yapar.en sonunda aküyü bitirir.

Hepsi komple değişmişti 200TL masraf yapmıştım o zaman. Birtürlü bulamamışlardı nedenini.

abi dün gece bunu yazdım,bu gece benim doğan ziganada tarihinde ilk kez yolda kaldı!dinamo rulman bozdu!

Vatandaş ne yaptı acaba.......sorunu çözüldümü.............bir öğrensek bakalım neden olmuş..............

Adını tam bilmiyorum NDS de olabilir, arabada bu sistem motor sıcaklığına göre yakıt gönderen bi sistem var soğuk havalarda daha çok benzin gönderir bu sistem mezara girmiş olabilir

eğer araçta lpg var ise kontrol ünitesine programm attırın eğer şikayetiniz kesilmez ise benzin pompasını değiştiriniz..

Back