Trafik cezası itiraz nasıl edilir?

2009_premio

Fenomen Üye
Adı
Hanefi BOZKURT
Meslek
İngilizce Öğretmeni
Modeli
Renk
GRANİT GRİ
Arkadaşlar az önce trafik cezası geldi. 05.12.2014 cuma günü saat 19:05 de E-80 Tem otoyolu sultangazi güney mevkiinde ceza kesmişler. --344 TL -- çüş resmen.
""Teklikeli şerit değiştirmek
""Uyarı ve ikazlara uymamak

bu nasıl oluyor ben o tarihte biyere gitmedimki. 1 aydır kullanmıyorum arabamı sadece 1 hafta önce maltepeye gittim geldim oda akşam 10 da gidip gece 2 de geldim, onun haricinde araba yatıyor kaldırımda.
Nasıl itiraz edebilirim?

Önce cezayı ödeyeceksin sonra trafik mahkemesine dilekçeyle itiraz edeceksin.

Ordan gecmedigini kamera kaydi ile ispatlamani isteyecek mahkeme.. eger o tarih ve saatte aracinin baska bir yerde ornegin bir garajda falan oldugunu ispaatlarsan goruntu ile ne ala... yoksa reddediyor mahkeme...

Ala ala çok ilginç. Plakalar felan mı karıştır acaba.

Gerek kalmadı yarın karabüğe gidiyorum o yüzden cezayı yatırıcam uğraşamam mahkemeyle. Ama memur hakkında soruşturma açılıcak. Emniyet müdürü tanıdık bizzat kendisi ilgilenicek, O saatte nerde olduğu hangi mevkii de görev yaptığı araştırılacak ve bana ceza yazdığı saat ile kendi o anda hangi saatte nerde bulunduğuna bakılacak. Bir tutarsızlık var ise ki kesin var way onun haline. Görevi kötüye kullanmaktan açığa alınacak.

Ben ispat edemem kapıda kaldırımda duran araba ne kamera var ne bişey.

Benim arkadasin araci Antepde oldugu halde Adanadan kendisine ceza geldi. Bu isler nasil oluyor bilmim.

internette baktım çok var böyle olay. ya biri bizim plakayı kullanıyor aynı aracı rengi olan arabasında anlamadım.

çit plakadır o ayrıca tanıdıgın amir memurla bir şey çıkaramassın kimse sana veya başkasına art niyetli ceza yazmaz yanlış yazılmış yada çift plakadır o

plakayı tam okuyamamışta olabilir.onlar ispat etsinler benim orada olduğumu.itiraz et hanefi.kazanırsın.

malesef Karabükte olduğum için uğraşamadım gittim ödedim 258 tl olarak indirimle.

izmirde arkadaşımın binek arabasına önce tüp satıyor diye, sonra da yangın hidrantına çarptı diye plakadan ceza geldi oysa tutanaklarda araba kamyonet olarak geçiyordu. arkadaşımın araba binek olmasına rağmen itiraz etsede devlet ispatı sana bırakmış. hafiye gibi araştıracaksın kamyoneti bulacaksın , bulsan bile bulduğun kişi gelmemekte direnecek, zor kulanacaksın bu seferde sen suçlu olacaksın değneğin her tarafı pislik neresinden tutacağını bilmiyorsun, devlet nasıl suçluya avukat veriyor., suçsuz ama avukat tutamayacak mağdur vatandaşa kendin avukat bul diye uyguladığı taktik. en iyisi ödemek

aynen uğraşsam okul ile ilgilenemeyecektim. Şansa ceza geldi 2 gün sonra biletim vardır Karabüğe. Mecbur oluruna bıraktım bende.

amma şaçma bir düzen nasıl kanunlarımız var bizim

Back