Bilgi Tüvtürkten Yeni Bir Ağır Kusur ( Çok Sevindim)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doblo3535
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

doblo3535

Misafir
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğünce geçerli olacak yeni kusur tablosu yayımlandı.Buna göre "Plakayı delmek vida atmak kesinlikle yasak, Plakanın yazı stilini,harf kalınlığını oynamak,silinmiş boyasız olması,yansıma yapacak bişey (nikelaj), üzerine veya altına bir şey yapıştırmak(pleksi), Sahte (app) plakaları olan veya vida atılmışsa,delik varsa,Muayenede birinci derecede ağır kusurlu sayılıp muayeneden geçemeyecek ayrıca uyarı amaçlı cezada yazılacak....Silinmiş,delinmiş,eskimiş,kesilmiş veya boyasıyla oynanmış,nikelaj,pleksi yapılmış v.s durumdaki plakalarını yenilemek isteyenler emniyet müdürlüğünde 10 dakikada 31 tl'ye yenileyebilecekler"

Not:Alıntıdır...28.5.2017

Arkadaşlar Yani orjinal plaka harici herşey yasak servisin taktığı gibi durmak zorunda

Benim plakalar orjinal,orjinal olmayanlarda orjinale çevirsin servisin plakalığında ve vidasız olsun hem sorun yaşanmaz hemde ceza yemezsiniz...

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
yanlış cazaların önüne geçer.

Bilgi icin sagolun..gecen gunde ankarada 0 in ortasina somun civata almis adam kendi kendime cok kizmistim....en fazla iki yil gezer oyle .....

Geçenlerde Muayene Gittiğimde Afişlerde Kocaman Kocaman Plaka İle İlgili Bilgiler Yazıyordu , Dikkatli Okumuştum , Bu Konu Gelincede Bu Haberin Onayını Vereyim Dedim , Beğendiğim Bir Uygulama Oldu Aslında Ama Şöförler Odasınında Artık Yazı Stili Opsiyon Vermesi Hoş Bir Davranış Olur.

rakam ve harflerin arasında vida olan plakalarda sıkıntı olacakmış,çarşamba muayene ye gidecem bakalım benim plakaya kusur bulacaklarmı 🙂

Geçen hafta muayene te gittim şimdiden başlamışlar yanımda iki araç kaldı birimde harf kalınlaştırma vardı diğeri nikelaj ve vidalar vardı bunun yüzünden 3-5 yasında yeni araçlar kaldı

Back