Ücretsiz Sinema Etkinliği 8 Ocak 2017

@dumanmurat
Sistem öyle değil on numara fiat elemanları o gün o saatte orda olurlar sadece adını yazdırıp giriyorsun bilet falan yok yani

E peki sifre ne ise yariyo verdikleri?

@dumanmurat
Bir işe yaramıyor geçen ben gittiğimde hiç adını yazdırmadan gelenler oldu yer kalmadı ek seans yaptılar hatta yanında bir kişi ile diyorlar ama yanında 7 kişi getiren bile oldu girip seyrettiler

Neyse pazar günü olsun bakacağız artık

444 lü numara alıp kayıt yapın lütfen.

ilk organizasyonlar böyle olur hep. bunu akıl edememişlerdir. tecrübe ile artık kayıt yapanlar gelecektir. işinizi sağlama alıp geleceğim diye kayıt yaptırın. sonra ek seans olmaz boşa gitmiş olursunuz.

Evet özelikle sizi bekliyeceğim @doblo3535 iki seans birden katılacam ben ayrıca lütfen ama lütfen profil avatarınızı oluşturun siz bizim bu ailemizde gerçek kişisiniz lütfen avatar oluşturalım bunu team doblo yönetim olarak size arz ve talep ediyorum.

@MEHMET78
İstanbul da varda ne oluyor [emoji23] [emoji23] gidemiyoz [emoji23] [emoji23] hava şartları

@Sezgin Tok
hayırlısı olsun.canınız sağolsun da etkinlik tekrarlanır.

Erzurum
Fiat On Numara Sinema Etkinliğinden Selamlar 😉

IMG_0171.JPG

DUYURU

Ertelenen İzmir ve İstanbul etkinliklerini bu hafta sonu yapılacaktır.

Film yine aynı Çalgı Çengi 2-İkimiz

1. 15 Ocak Pazar günü İstanbul Anadolu- Buyaka AVM Cinemapink 15:30 ve 18:00 seansı
2. 15 Ocak Pazar günü İstanbul Avrupa- Metrocity AVM Cinemapink 15:30 ve 18:00 seansı
3. 15 Ocak Pazar günü İzmir Gaziemir Kipa Hollywood Sineması 15:30 ve 18:00 seansı

@kardelenkurt
Bu hafta sonu açıköğretim sınavı var diye biliyorum sınava girecek olanlara sıkıntı olmaz inşallah

Bu etkinliği kim hazırlıyorsa dünyadan haberi yok herhalde bu haftasonu açıköğretim sınavı var birçok öğrenci, çalışan, babası ile giden insanlar var.

@volkan guney
Düşünceli il yöneticim [emoji106] [emoji106]

@Sezgin Tok
Estağfurullah aklıma geldi dile getirdim

Back