can_61 tarafından yazılan metin:
tabiki olmaz ama ilginiz için teşekkur ederim. bana sadece yuvarlak lazım o bölgeye takmayı düşünüyorum komple değişmek istemiyorum
safaline2011_55 tarafından yazılan metin:
slm ekrem abi sislerin hayırlı olsun güle güle kullan dedigin gibi bir ton para vermeye gerek yok ama 🙁 2011 safeline aldık 5ay önce sis ve park sönsörü taktırmış babam 500 tl içim gitti doğrusu
safaline2011_55 tarafından yazılan metin:
sisleri arka sis dügmesine baglıydı kısa ları açtımı yanıyordu anca bende direk parklara bağladım ekrem abi ama premio daki gibi bir düme yapıcam müsait olunca
bu arada spoylerde bir sorun yoktur umarm🙂
ya arkadaşlar bende de 2010 safeline var sisler alırken bayi hediyesi anlar taktı para vermedim ama sisler farlar ile yanıyor park lambasında yanmıyor servise sordum ayrı bir yere ayri bir dügme ile tesisat tekilmesi ve delinmesi lazımmıs bazen görüyorum tek sis yananları nasıl oluyor bilgisi olan varmı...
abi sislanbası gözmü alır... yapmayın 😉 ben özellikle parklara bagladım ben nereye gidersem giideyim sis ve parklar acıktır.🙂bildiğim kadarı ile 66 tl civarında bir trafik cezası söz konusu gereksiz yere yakmak..
bu ceza az bende
abi sislanbası gözmü alır... yapmayın 😉 ben özellikle parklara bagladım ben nereye gidersem giideyim sis ve parklar acıktır.🙂bildiğim kadarı ile 66 tl civarında bir trafik cezası söz konusu gereksiz yere yakmak..
bu ceza az bende
recep kardeş göz alıp almadığını sen nereden bilecen göz benim gözüm ben polis olsam arabayı bağlarım sisleri açmak biraz kendini beğenmişlerin yapacağı bir iş bence