Uşaklı Doblocular Buraya :)

@yunus0635
Hayırlı cumalar hayırlı işler başkanım

Selamın Aleykum hayırlı günler

Uşaklı doblocu abilerimiz kardeşlerimiz stickerlanmıştır maşallah 81 ilde sobeleri bol olsun.TEAM DOBLO HERYERDE..
TC Gökay Akar Polat Özdoğann
@gokay34

(link)

Selâmünaleyküm hayırlı akşamlar Uşak

Tesekkurler sağolun

@yunus0635
Aleyküm selam başkanım

@yunus0635
Ailemize hoşgeldiniz arkadaşlar
keyifli forumlar keyifli sohbetler
bu arada herkese hayırlı pazarlar

Selamlar beyler şöyle böyle Uşak lı varmış Aha Bi Uşaklı da burda ??

Dosyalar

• IMG_20190516_203709.jpg
    IMG_20190516_203709.jpg
    428,9 KB · Okunma: 15
Hoşgeldiziniz ailemize aracınızda sticker yoktur en kısa zamanda irtibata geçip aracınızı sticker yapalım facebooktan irtibata geçebiliriz A gökay akar ismim massengerden yazarsan sevinirim

Arkadaşlar sağlam insan stickerlarımız mevcut isteyen arkadaşlar bnmle irtibata geçerse en kısa zamanda ulaştırabilirm

Uşak dan slmlar hemşeriler premio yla yine doblo ailesindym birlikte buluşmalar etkinlikler piknikler düzenlemek organize etmek istiyorum uşakdaki arkadaşlar bnmle buradan yada facebookdan iletişime geçerseniz uşaktaki sayımızı artırabiliriz burada da çok fazla doblo var ama steacker arıyo gözler
bnde böyle sizde nasl bilmyrm ama eğlenceli güzel arkadşlklar dostluklar kurablrz tanışma etkinliğiyle semaverde çay fln yapıp başlayablrz mesela başka fikirleri olan arkadaşlar olursa saygı duyarak fikirlerinizi dinleyip oylama yapıp seçenekleri çoğaltabiliriz
selamün aleyküm arkadaşlar evet çok güzel olur

Arkadaşlar merhaba, Ben Selendi'de ikamet ediyorum, arada Uşak'ta da görüldüğüm olur, herkese selam olsun. D4 kasa doblom var bunun benzin filtresi falan değişecek, var mı temiz çalışan bildiğiniz bir usta?
internete yazdım özmen oto servis çıktı, başka önerisi olan var mı?
teşekkürler

Selamın aleyküm yeni doblomla araniza yeni katıldım uşakta
20191205_130642.jpg

Ve aleyküm selam hayırlı olsun hoş geldiniz

Back