Üyelerimizin meslekleri ve genel bilgileri

@16YJ664
Aynen uğurcum forum candır herşey kalıcıdır burda.

Öncelikle selamun aleykum ismim Mert 1998 dogumluyum memleketim Trabzon Of İstanbulda yasiyorum Universite öğrencisiyim doblo hastaligi senelerdir var fakat 4 ay once almak nasip oldu 4 aydir doblocuyum 👍🙂

Adım Fatih Aslan 12/02/1985 Balıkesir doğumluyum bir erkek çocuk babasıyım otomotiv teknikeriyim fakat 2009 yılından beri Balıkesir Uedaş Elektrik arıza servisinde elektrik teknisyeni olarak çalışıyorum aynı zamanda baba mesleğim su tesisatçılığı boş zamanlarımda babama yardım edip ek iş yapıyorum

Ben mehmet kıstırak 1995 doğumluyum evliyim allah nasip ederse yakin bi zamanda baba oluyorum malatya da otuyorum aslen Elâzığ baskil eczacı teknikerligi yapıyorum bu meslekte 6. yilim bende bu sene aramıza katildim 🙂

@Nadirbayrakci

slm bende hatay antakyadan murat 5 yıllık evliyim 1976 doğumluyum bilgisayar ve güvenlik sistemleri işi ile uğraşıyorum.

@neotrack
Maşallah
Profil ayarlarınızdan avatar yüklerseniz Memnun oluruz.

Merhaba ismim ömer. Tekirdag / çorlu da ikamet ediyorum. Elektronik teknikeriyim. Endustriyel tamir ve onarim yapiyorum. 1.5 yildir d2 kasa doblo kullaniyorum.

Biyomühendisim, işsizim ama dede mesleği çiftçiyim 🙂. 2 yıllık Açıköğretim Sosyal Hizmetler okudum 3 yıldır Biyomühendislikte Yüksek Lisans yapıyorum ama özünde çiftçiyim 😀

Zeytinburnu'nda deri tekstil işi. Yani üretim (atölye) ve mağaza. Genellikle yurtdışı kürklü bayan manto üretimi ancak deri giyimlerinde tamirat/tadilat lazım olan varsa teamdoblo üyeleri (ücretsiz) istedikleri zaman hazırım.

Yusuf yıldız 1997 Hatay İskenderun doğumluyum. Mesleki açık lise Elektirik ve elektronik okuyorum. Ticari buzdolabı imalatçısıyım

Gökhan ASLIHAK 1979 Ankara Petek Temizleme Firma Sahibiyim Mamak'ta Esnaflık yapıyorum
(link)

Ankara Gimat Yenimahalle ilçesinde Bilgisayar işi ile uğraşıyorum. 1990 da başladığım bilgisayar sektörüne 1997 de kendi işimi kurarak devam ediyorum. 1969 Ankara doğumluyum aslen Samsun Terme liyim.Ankara Mamak imam hatip lisesi mezunuyum. 1989 yılında evlendim 2 kız 2 erkek olmak üzere 4 çocuk babasıyım. En büyük oğlum 27 en küçük kızım 12 yaşındadır. İşim ile ilgili ; Platform Elektronik Bilgisayar San.Tic.Ltd.Şti. nin sahibiyim. Bilgisayar satış ve servis Logo programları satış ve servis aynı zamanda proje bazında işler yapmaktayız. Market kurulumları , sıcak ve soğuk satış tablet ve el terminalleri ile sipariş alma , CRM , ERP , B2B ENTEGRASYON İŞLERİ VE İNSAN KAYNAKLARI ile ilgili çözüm hizmetleri vermekteyiz.

Dosyalar

• PLATFORM BİLGİSAYAR.GIF
    PLATFORM BİLGİSAYAR.GIF
    61,5 KB · Okunma: 16
@Terme
merhaba paro sisteminin kartlarını okuayabilecek el terminal imkanı var mıdır?

Eskişehir'de merkeze yakın bir köyde çiftçilik yapıyorum. Yazın köyde kışın Eskişehir'de kalıyorum.
Doblo ile yollarımızın kesişmeside bu yüzden. Geniş bagaj bizim için önemli birde sezonda üzüm satarım diye Doblo aldım.

@ofas
bende de üzüm bağları mevcut
eylülde çıkar satarız 🙂

@kardelenkurt
bundaki amaç para puan takip mi çıktı alacakmı , yazılımı sizmi yapacaksınız yoksa hazır yazılım mı kullanacağız.

Back