Doblo Yardım Edebilicek Varmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ACem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ACem

Yeni Üye
Adı
Ali Cem
S.a abilerim ablalarim siteye yeni kayit oldum 2010 model doblo aldik yakin zamanda. Elimden geldigince ona boyle abarti durmucak sekilde takim aksesuarlar takmak istiyorum. Elimde internetten buldugum resimler var ama gittigim yerde nasil tarif etcegimi veya kime yaptircagimi bilmiyorum. Yardimci olurmusunuz acaba. Elimde fotograflar mevcut yardim edicek varsa resimleri atarim gerekli yardimi yaparsiniz

Aksesuar konusunda genelde bizim Doblo lara giden aksesuarlar.
Yan basamak
Spoyler
Cam Filmi
Kaput maskesi
Marşpiyel
Jant.
Ayna altı led
Benim aklıma gelen bunlar. Genelde dış aksesuar olarak bunları yaptırıyor arkadaşlar.

@ACem
aleykümselam hoşgeldin

Arka Tampon Reflektör Icine Led ( Forumda Yapilisi Var )

Kücuk Spor Anten .

Teyp Orjinalse ( Aux Cikisi , Forumda Yapilisi Mevcut )

On Tavan Ve Orta Tavan Led Aydinlatma .

Bagaj Led Aydinlatma ( Uygun Gordugun Yere, Genelde Pandozit Ayaklarinn Altindaki Cikintiya)

Hoşgeldiniz benim fikrim vence d3 ve d4 de aksesuar hiç yakışmıyor orjinalinde yok ise jant tavan rayı ve tüm camlara film yeterli olur

ben sadece ön camlara film çektirdim ve müzik sistemini iyileştirdim

Yan ve arka basamaklar harika bir hava katıyor ben de basamak ve spoyler düşünüyorum ileriye doğru.Orjinal görüntüyü bozmadan harika bir görüntü alıyorsun.Tabi bende tavan rayı çelik jant ve filmli camlar var o yüzden saymadım onlar da olmazsa olmaz.

Karabük ekibinden bir araç var tam böyle bir görüntü istiyorum şahsen orjinal ve güzel.

23423399921a50848765a935596bc715.jpg

83878ca5465038b9f2a0bdafd389c7d3.jpg

@ACem aramıza hoşgeldin . Burdaki arkadaşlardan genel bilgi alabilirsin bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalısırım . Keyifli sohbetler

Merhabalar, d4 doblo aracimin arka reflektore led uygulamasi yapmak istiyorum.
Normal parkta yanmasini istiyorum, frene basinca f1 freni gibi yanip sonmesini istiyorum sisi actigimda ise ilave sis lambasi gibi parlak yanmasini istiyorum. Yapani gördüm cok hos duruyor. Adami durdurup sormaya zaman olmadigi icin arac ilerledi. Nasil yapildigini da soramadik hali ile. Var mi yardimci olabilecek birileri.

Back