YARDIM Km saati ( - - - - - ) yazdı

Arkadaşlar selamunaleykum benm 2003 1.9 jtd de ayni sıkıntı yaşadım vize öncesi elektrikciye götürdüm pc bağladı düzeltemedi sonra söküp ekrandaki cipe pc den direk yazılım attı busefer oldu 5200 km yaptı ama bu defada yazılar bi sönüyor bi yanıyor sürekli böyle yapıyor bunun için başka yere yönlendirdi orasida yazılımı atan lar hata yapmış dedi tekrar geri gittim panel arızalı deyip beni başından saldı şuan km işliyor ama yanip sönme olayı canımı sıkıyor yardımcı olabilecek arkadaşlarım dan şimdide teşekkürler bu sıkıntıya sebep olan ve 150 tl mi alan sakarya atatürk sanayii incika elektirik-elektronik e de bir kınama yayınlıyorum

Bir çözüm bulursan lütfen paylaş.Problem neymiş acaba.

Bir çözüm bulursan lütfen paylaş.Problem neymiş acaba.
Senin ne alemde?------ seklinde mi hâlâ.?

Hayır anlayamadigim millet tkr tkr km düşünüyor bisey olmas... biz araclarimizin kisi dolunca 0licaz,sorum oluyor..

Km durumu bu bide mazot isigi yaniyor 50 tl lik mazotta bile yaniyor

Dosyalar

• 20200124_083205_1.gif
    20200124_083205_1.gif
    784,3 KB · Okunma: 49
Böyle durumlarda km beyni yeniden takılıp 400.000 den devam ediyor araştırın isterseniz

Bizim grupda d3 de 632 bini gören var yag yakıyordu kullanıcısı motor yaptırmıştı

D1 de km digit i yetmiyor herhalde.. 399999 sonrasina gecemiyor..yerli yabanci çok kullanıcı gördüm sıfırlatmış.

Selamünaleyküm,

Aynı durum ile şuanda bende karşılaştım. 5 dk önce İzmit de bulunan Beykar Fiat Servisini aradım. Aldığım cevap ise; Biz sıfırlama yapıyoruz size faturasını teslim ediyoruz satış veya muayene de sıkıntı yaşamamış olursunuz dedi. Maliyet konusunda ise 250,00 TL olduğunu söylediler.

Selamünaleyküm,

Aynı durum ile şuanda bende karşılaştım. 5 dk önce İzmit de bulunan Beykar Fiat Servisini aradım. Aldığım cevap ise; Biz sıfırlama yapıyoruz size faturasını teslim ediyoruz satış veya muayene de sıkıntı yaşamamış olursunuz dedi. Maliyet konusunda ise 250,00 TL olduğunu söylediler.

A.s. çok teşekkürler . Bir soru isareti giderilmis oldu. Vakti gelince yaptiririz 🙂

A.s. çok teşekkürler . Bir soru isareti giderilmis oldu. Vakti gelince yaptiririz 🙂
İşte güzel olan da bu saygı sevgi abilik kardeşlik. Böyle güzel bir ortamda bir birimize yardımcı olmak mutluluk verici.

Bende yaptırıcam sonuçta giden km den gidiyor 🙂

Katiliyorum. Kesinlikle dogru. Ülkemizin şu ortamında sanal âlem in ve gercek dunyanin her geçen gün kötüye gittiği ve saçmaladığı zamanda bizim böyle birbirmize destek çıkmamiz mutluluk verici. Bir bildiğini başkasına anlatmak onun senin yaptigin hatayı yapmamasını saglamak çok güzel. Teşekkürler.

cozum bulan varmı kutup basını cıkartıp takıyorum 399999 baslıyor 1 km gıdıyorum yıne ---- oluyor cozum bulan varmı

cozum bulan varmı kutup basını cıkartıp takıyorum 399999 baslıyor 1 km gıdıyorum yıne ---- oluyor cozum bulan varmı

Başkan çözüm yok. Km sayacı digit olarak yani ekranda göstere bileceğini göstermiş.

Servise gidip 0 lancak. Yazılım la ayarlanacak . Size birde kagit verecekler km gosterge dolduğu için 0 landı diye. Ondan sonra vize de filan artık yeni rakamdan baslanicak. Kaçınılmaz son bizi de bekliyor. Benim de 357 binde.

Ben 14.11.2020 de muayeneye gireceğim ve kutup başını söküp gireceğim.

Back