Yeni Doblo Sahibiyim alışmaya çalışıyorum

rcpbasoglu

Azimli Üye
Adı
Recep
Modeli
Renk
Beyaz
merhaba ark.lar yeni doblo aldım daha 1000km bile gitmedim ama şuana kdr sorunsuz sürdüm 🙂 tek sıkıntım far silecek suyunu nasıl iptal ederiz 🙂 ist de yaşıyorum fakat plaka 32

0bjb58.jpg

hoşgeldınız doblonuz hayırlı olsun

far yıkamayı neden iptal etmek istiyorsunuz?

farlar çamurlu iken çok işe yarıyor

istanbulda toprak yok ki çamur olsun 🙂 farlar acıkken devreye giriyor ve arabanın ön kaput su oluyor kirleniyor araç ondan iptal etmek istiyorum

Bence siz bi köy yolunda gideren önünüzde hiç kamyon gitmemiş arnavutköy hadımköy taraflarına bi gidin bakın nasıl çamur oluyor bence işe yarıyor ama iptal edilebilir

ben far yıkamayı arada bilerek açıyorum hoşuma gidiyor ama araba kirli iken tabiki

Araciniz hayirli olsun.. foruma hosgeldiniz...

Kardeşim hayırlı olsun aracın....alışırsın.....alışırsan başka araca binemezsin bağımlılık yapar......far silecek suyunu iptal etmen çok kolay.......su deposu 7 litredir 5 litrenin altına düşünce su seviyesi far fıskiyesi su atmaz....çok doldurma olsun bitsin...aramıza tekrar hoşgeldiniz

Baki Abi süper çözüm😀

Yani en kestirme ve kesip biçmeden kolay çözüm Oğuzum

Hayirli olsun araciniz 🙂

aracınız hayırlı olsun.sisleri yakıp kısaları da kapatabilirsininiz.o zaman da atmaz su.

Kardeşim hayırlı olsun aracın....alışırsın.....alışırsan başka araca binemezsin bağımlılık yapar......far silecek suyunu iptal etmen çok kolay.......su deposu 7 litredir 5 litrenin altına düşünce su seviyesi far fıskiyesi su atmaz....çok doldurma olsun bitsin...aramıza tekrar hoşgeldiniz

Tam Bir Türk Çözümü olmuş Bu 🙂 kesinlikle deneyeceğim saol bilgi için

İlk aldıgımızda su azalınca bozuldu zannetmıstım

Hoş geldiniz. Hayırlı Olsun Kazasız Belasız sürüşler.

Back