YENİ DOBLO'YLA DOBLO AŞKI DEVAM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tamz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
rasim tarafından yazılan metin:
s.a. ALLAH kaza bela vermesin!hayırlı ugurlu olsun.benim aracta granit gri ve benim cokta hoşuma gidiyor.rengi on numara..

Sevgili rasim kardesim.....cok rica edicem.....cevap yazdigin konunun en son mesaji 2011 in 4. Ayindan kalma lutfen eski konulari hortlatma olurmu.....

Bunu ancak su sekilde yaparsan sikintili olmaz.....eski bir konu vardir kendi aracinda da ayni sorun vardir ..veya sen bunun cozumunu bulmussundur..o zaman konu yu hortlat...ama boyle yapma canim benim..adam aracini alali birbucuk sene olmus...😀

Daha once yazmiyayim dedim ama kac gundur fosillesmis konulari hortlatiyorsun...😀

bakiergul tarafından yazılan metin:
s.a. ALLAH kaza bela vermesin!hayırlı ugurlu olsun.benim aracta granit gri ve benim cokta hoşuma gidiyor.rengi on numara..

Sevgili rasim kardesim.....cok rica edicem.....cevap yazdigin konunun en son mesaji 2011 in 4. Ayindan kalma lutfen eski konulari hortlatma olurmu.....

Bunu ancak su sekilde yaparsan sikintili olmaz.....eski bir konu vardir kendi aracinda da ayni sorun vardir ..veya sen bunun cozumunu bulmussundur..o zaman konu yu hortlat...ama boyle yapma canim benim..adam aracini alali birbucuk sene olmus...😀

Daha once yazmiyayim dedim ama kac gundur fosillesmis konulari hortlatiyorsun...😀

😀😀😀 Helal...

haklısın baki abi!bakmadan incelemeden balıklama dalıyorum..genel olarak özürdilerim.*rolleyes*

yaf baki abicim hic digilse gizliden söyleseydinya be abicim!bak siteye maskara olduk valla *helpless*

yaf baki abicim hic digilse gizliden söyleseydinya be abicim!bak siteye maskara olduk valla *helpless*

Sevgili kardesim bir degil iki degil uc degil kurban oldugum...hicmi bakmazsin mesaj tarihlerine....neyse bundan sonra bakarsin artik kardesim.....😀

ne bilem be abi sen demesen jeton yine düşmicek!neyse abi bundan sonra dikkat ederim.saygılar.....😉

ne bilem be abi sen demesen jeton yine düşmicek!neyse abi bundan sonra dikkat ederim.saygılar.....😉

Sikinti yok hallederiz.......*hilarious*

olur böyle vakalar baki abi yakalar bilmezlik zor bişi rasim kardas sıkma canını biz ağır ağır öğreniyoruz sende öğrenirsin

forum kullanmak araba kullanmaktan daha zor 😛😀

Konu dejenere oldugundan tarafimdan kitlenmistir....

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back