Yeni Online Sohbet Odası

selamlar arkadaşlar yaz geliyor şu seçim olayını da atlatalım kaldığımız yerden devam edelim inşallah
Ve aleyküm selam Reis #TeamDobloBalıkesir'den selamlar Ülkemiz ve milletimiz adına hayırlısı olsun inşallah
Yaz mevsimi geliyor toplantilarimiza start vermek için sabırsızlanıyoruz

IMG-20230519-WA0006.jpg

selamlar herkese

Hayırlı huzurlu kazasız belasız bayramlar dilerim Allah'a emanet olun dostlar

Merhabalar 2022 model doblo trekking marka aracım var far ampüllerini değiştirmek istiyorum fakat h kaç olduklarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
İyi forumlar. Teşekkür ederim.

Merhabalar 2022 model doblo trekking marka aracım var far ampüllerini değiştirmek istiyorum fakat h kaç olduklarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
İyi forumlar. Teşekkür ederim.
uzun ve kısalar D4 kasalarda H7 dire biliyorum. LED far satın aldım takacağım. Çok fazla video izledim H7 olarak görünüyor. Sis farlarını bilmiyorum ama. Zaten benim araçta sis farı yok 🙂

uzun ve kısalar D4 kasalarda H7 dire biliyorum. LED far satın aldım takacağım. Çok fazla video izledim H7 olarak görünüyor. Sis farlarını bilmiyorum ama. Zaten benim araçta sis farı yok 🙂
Değerli bilgileriniz için çok teşekkür ederim😊 bir de bazen yolda giderken teyp de kırmızı alarm yazıyor ve sonra kayboluyor araştırdım bulamadım. 2 kere yaptı bu sorunu nedenini anlamış değilim.

Gardaşım mutlu yıllar

Nice sağlıklı mutlu yillar arkadaslar

Selamün aleyküm arkadaşlar bana bi parça lazım elinde olan veya nerden uygun alırım diye bilgisi olan
IMG20231202132106.jpg

Arkadaşlar linke tıklayın
(link)

Selamün aleyküm hayırlı kandiller dilerim herkese

Back