Yeni Online Sohbet Odası

Valla reis araç alıcısına satılır diye bi lafı var galericilerin acelen yoksa satarsın inşallah

anladığım kadarıyla zor yani piyasası 500 diyelim o zaman

Reis piyasa durgun, araç satmak zor almak kolay gibi

benim gösterge panelinde bugün ortalama yakıt 7.4 gösteriyor sice doğruluk payı nedir ?
birde A B ayrımı var onlar niye öyle şehir içi dışı gibi bşi mi acaba ?

benim gösterge panelinde bugün ortalama yakıt 7.4 gösteriyor sice doğruluk payı nedir ?
birde A B ayrımı var onlar niye öyle şehir içi dışı gibi bşi mi acaba ?
İklim şartları 7.4 normal
Aylık a verisi
B verisi bugünlük olan Mustafa

1.9 jtd 100km de 6.9lt yaktım bu ay. Sıfır liqulymoly yağ. Bakım yeni.

Sevinçten uçucam. Kışa girdik. Araç geç ısınıyor ben 8 i bulur diyorum. Normalde 7.5 lt takılıyoruz. Sabah zor ısınıyor malum.

Sevinçten uçucam. Kışa girdik. Araç geç ısınıyor ben 8 i bulur diyorum. Normalde 7.5 lt takılıyoruz. Sabah zor ısınıyor malum.
Senin oralar iklim olarak mükemmel yağla balla devam

Senin oralar iklim olarak mükemmel yağla balla devam
Doğru abi. Sizin oraya göre Cennet 🙂 İzmir'e gelmiyor musun bu aralar? Cep numaram var sende. Narlıdere deyim. Geldiğinde alo de bir sohbet edelim. Nasip olmadı onca yıldır

Doğru abi. Sizin oraya göre Cennet 🙂 İzmir'e gelmiyor musun bu aralar? Cep numaram var sende. Narlıdere deyim. Geldiğinde alo de bir sohbet edelim. Nasip olmadı onca yıldır
Geldiğimde mutlaka arayacam kokoreç keyfi yapacağız. şuan iklim nedeniyle ısıtmaya yoğunlaştık kombiler havada uçuyor

@eto2629 bak feyz al

Back