Doblo Yeni Premio Black Maxi 1.6 105hp

Birmot dönüş yaptı kardeşim 71200 fiyat verdi

@Ferdi Güvenç
İzmirde kaç bayi var en iyisi hangisi ben poyrazı görmüştüm sadece

otomobil olarak satılırsa fiyatı ne olur acaba

izmirde en iyi servis ve bayi olarak enriko aliberti yi bilirim

@doblo3535
İzmirde merkezde 3 tane bayi var
Birmot, poyraz ve enriko Aliberti
Bana göre enriko en iyisi
Ve zaten 2014 te en iyi fiyatı onlar verdiği için oradan aldım aracı ve en önemlisi servis hizmeti hepsine göre daha iyi
En kötüsü poyraz diyebilirim

@Ferdi Güvenç
katılıyorum

@ahmet-42
Normal premio dobloların güncel satış fiyatı 69 bin civarı otomobil ruhsatlı düşünürseniz yani panoroma paket oda artı 20 bin üzerine koyun yani 88-90 bin civarı
O yüzden herseye sadece maç 300 tl verip vizeye girmek daha karlı
Bahsi olan premio maxi bayi fiyatı şuan en dip aldığım Fiyat 71200 tl bineğin fiyatı siz hesaplayın artık

14.05.2017 tarihindeki kocaeli bulusmamizda
Sponsorumuz
kocaeli izmit beykar oto servis
2017 premio maxi 1.6 yi gorucuye cikardi gelen herkes araca bakmis yakindan incelemistir...
Ufak tefek eksikleri var ve bunlar kurucumuz murat uresine iletildi ...
Ama görmeye deger bir arac olmus...
#teamdoblo
#kocaeli41

@unal karadas 37
Ufak tefek eksikler benim dediğim bagaj içi sağ sol döşeme ve pandizot değilmi? Fabrikaya iletilmeli bence

@yunus0635
senin başına iş açacak gibi Yunusum.

@MEHMET78
valla sorma başkanım birde trekking maxi isteyelim dur.

@yunus0635
9 otomatik vitesi de unutmayalım. Amerikaya gönderiyorlar ya. otomatik isteyenler için gerekli.

@MEHMET78
başkanım bana bunu yapsın başka bişey istemem
FB_IMG_1495108286445.jpg

Artık fıat dobloya yön veren team doblo ailesi var fabrika takıldığı yerde team doblodan destek alabilir ne dersiniz dostlar..

@doblo3535
Iletilecektir muhakkak

Selamun Aleyküm . arkadaşım ankarada kartaş ve ankara oto da maxi premio doblo yu zor bela fiyatlar alarak 70 binliraya aldı. Ankara otodan aldı ama en sonunda kartaşta aynı fiyatı verdi . Almak isteyen olursa bu iki yeri zorlamalarında faide var

Back