benim de yeni aracım daha 8500 km de ortlama bu civarlarda motor açıldıkça düşeceğine inanıyorum1.6 Doblonuz şehir içi kaç litre yakıyor
Benim Doblo ortalama 9 litrenin altına düşmüyor normal mi39074 dosyayı görüntüle
@yunus0635 uzun yıllar maxi kullanıcısı cevaplayacaktırdoblo maxi de kısa şaseye göre fazla mı basmak gerek sizce?
Hayır aynı janzuman motor tork gücüne sahiptir iki kasadadoblo maxi de kısa şaseye göre fazla mı basmak gerek sizce?
Yazılımlı yaptırırsanız daha performanslı oluyor mesela bende yazılım var 135 HPdoblo maxi de kısa şaseye göre fazla mı basmak gerek sizce?
hocam yanlış anlamışsınız lastiklere daha fazla mı hava basmalıyız diye sormuştum, araç net ağırlığı 1726 kg yazıyor ruhsattaYazılımlı yaptırırsanız daha performanslı oluyor mesela bende yazılım var 135 HP
(link)
37 38 hava bashocam yanlış anlamışsınız lastiklere daha fazla mı hava basmalıyız diye sormuştum, araç net ağırlığı 1726 kg yazıyor ruhsatta
Hızınız nasıldı ?Ben bugün 820 km gittim. 58L mazot aldım. 7L tüketmiş ortalama. Karaman-Ermenek-Alanya-Antalya-Marmaris-Aydın gittim. Aracın göstergesi sıfırlamıştım. 5.8 L/100 gösteriyor.
Aracım 2011 Doblo 1.6 Mjet 105 hp.
Hız limiti kadar. Çift şeritte 110 tek şeritte 90Hızınız nasıldı ?
Gösterge ile gerçek yakıt tüketimi arasında neden fark olur. Arıza olma ihtimali var mıBen bugün 820 km gittim. 58L mazot aldım. 7L tüketmiş ortalama. Karaman-Ermenek-Alanya-Antalya-Marmaris-Aydın gittim. Aracın göstergesi sıfırlamıştım. 5.8 L/100 gösteriyor.
Aracım 2011 Doblo 1.6 Mjet 105 hp.
Öyle maalesef. Arıza yok.Gösterge ile gerçek yakıt tüketimi arasında neden fark olur. Arıza olma ihtimali var mı