10 Numara Fiat Hangi Markalar ile Anlaşsın ?

Şimdiye kadar herhangi bir indirimden yararlandınız mı ?

• Evet

• Hayır

• Haberim yoktu ki :)

• Toplam katılım
    47

kardelenkurt

BAŞKAN
Yetkili Kişi
Admin
Doblo
Adı
Murat Üresin
Kan Grubu
0 +
Meslek
Memur
Aracınız
Doblo
Modeli
20. Yıl Özel Seri
Motor
1.6 Multijet
Araç Yılı
2020
Renk
Siyah
Merhaba Ailem,

Biliyorsunuz ki 10 Numara Fait birçok marka ile anlaşma yaparak üyelerimize indirim imkanı sağlamakta.

(link) linkinden mevcut anlaşmalara ve indirimlere bakabilirsiniz.

Ben modacardan termos olsun, aras kargodan kargo gönderimi olsun birçok indirimden faydalandım.

İsteklerinizi bu başlık altından dile getirseniz Fiat'a ileteceğiz ve anlaşmalar sağlanmaya çalışılacak.

Haydi fikirlerinizi ve marka önerilerinizi bekliyoruz.

öncelikle ben yazayım istedim bundan 5- yada 6 ay önce istanbuldan düzceye kargom gelecekti on numara fiata üye olduğumu bana %40 indirim uygulanacağını belirttim istanbullu firma olan aras kargo bizde öyle bi kampanya yok diyerek benden normal ücreti istedi daha sonra bunu illettiğim zaman hata yaptık dedi ama olan oldu ücreti iade etmediler
buradaki asıl önemli konu böyle kampanyalar olsun avantajlar olsun bizim kadar bu firmalarında bilgi sahibi olması gerek firmaya diyorum on numara fiat indirimimi istiyorum bana gülerek cevap veriyo

@ahmetcanpolat
aynısı bende de oldu. Şimdi kargolarda bir çok markada indirim hakları var. Hergeçen gün bir yenisi ekleniyor. Bende de aynısı olunca ben anlamam böyle bir indirim hakkımda var siz bilmiyor olabilirsiniz arayın öğrenin de. Ben öyle dedim genel müdürlük aradılar indirim sağlandı tarafıma.

ama bak bana gönderici firma kargoya gitti ben alıcı kargo ile tlfnda konuştum dedim on numara fiat oradaki çalışan bana saçmalamayın bizim öyle bir kampanyamız yok diyor ne olacak dedim ben kargoyu teslim alayım siz kendi şubenizle görüşün dedi ama kendi şubem de dediki ilk teslim alan indirim uygular sonuç ne sonuç o öle bu böle olan kim ben kargo ile genel müdürlükte konuştum verilen ücret iade edilmiyormuş başka zaman kargo gönderirseniz olabilir dedi

@ahmetcanpolat
bu kargonun dandikliği ozaman

@gokhanpala
Onun için aileden birilerinin desteği şart.Sponsor sağlam olmalı
Tecrübe konuşuyo 😀
Allah analı babalı büyütsün

@gokhanpala
Aynen abi hiç fena olmaz hani...

güzel fikirler geliyor arkadaşlar. Bu fikirler iletilecek kesinlikle. Başka varsa alalım.

Giyim mağzası hemen hemen her ilde olanlar mesela lc wakiki defacto koton ...

giyim markaları -defacto lc waikiki koton zara vs vs
yemek markaları -koska burger king bereket döner mc donals vs vs
yakıt -Shell opet
yıkama cila- sonax meguiars
marketler- Migros kipa carrefour

Back