- Adı
- Serdar Engin
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Satış Md.
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Diğer Model
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2018
- Renk
- SİYAH
*clap*
slm arkadaşlar...
dün gerçekten harika geçti herkese tşk ederim...
bir dahaki buluşmada görüşmek üzere inş...
bu arada 13 numara benim 🙂))
gecmıs olsun dostumatkadaşlar çok güzel olmuş gelmek isterdim ama ameliyat olduğum için gelemedim inşallah bir sonraki sefere aranızda olacağım*realsad*
slm arkadaşlar...
dün gerçekten harika geçti herkese tşk ederim...
bir dahaki buluşmada görüşmek üzere inş...
bu arada 13 numara benim 🙂))
cok güzel ve keyifli bir gün oldu herkeze ayrı ayrı teşekkürler.
recep abi 2 adaş kabolduk dön babam dön şnt 30 mt kala da durup burası neresi dedik ya*helpless* baki abiyi aradık 😀*hilarious*
1 numara da benim *saycheese*
atkadaşlar çok güzel olmuş gelmek isterdim ama ameliyat olduğum için gelemedim inşallah bir sonraki sefere aranızda olacağım*realsad*
SLM ADEM ARKADAŞ.GEÇMİŞ OLSUN SLM MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*atkadaşlar çok güzel olmuş gelmek isterdim ama ameliyat olduğum için gelemedim inşallah bir sonraki sefere aranızda olacağım*realsad*
1- safaline2011_55
2- mus55
3-
4-
5-
6- tamz
7-
8- serdarenginn
9- hsn3414
10- Dark Knight
11- Chirmicty
12- kardelenkurt
13-
14- cAn 3436 BABASI
15-
16- doblo vip premio KARDEŞİ
------------İKİNCİ------------
1- MEVKU946
2- doblo vip premio
3- casfaehan
4-
5- ŞNT GARAGE
6- ŞNT GARAGE
7- Kaan FireExit in Misafiri
8- FireExit
9- cAn 3436
10- kardelenkurt un Kardeşi
11- kardelenkurt un Dayı Oğlu
12- bakiergul
13-
Sayılar 16 ya kadar olduğunda ikinci bir başlangıç yapmak zorunda kaldım 🙂
eksik kalanları hatırlayamadım 😀😀😀 çok kalabalıktık kusuruma bakmayın akılda kalmıyor valla herkes belirtirse düzenlerim teşekkürler.
şu güzelliklere bak ya.valla bütün arkadaşlar süper.herkes birbirine saygılı.süper insanlarrrrr.*tup*
atkadaşlar çok güzel olmuş gelmek isterdim ama ameliyat olduğum için gelemedim inşallah bir sonraki sefere aranızda olacağım*realsad*
Ve arkadaşlar sizleri yolcu ettikten sonra hasretinize dayanamayıp kahrımdan içişimin resimleri *hehe*
Baki abide yardırdı Maşallah... 😀😀😀😀
süpersin baki ab.teşekkürle resimler için.
Baki abide yardırdı Maşallah... 😀😀😀😀
olum ....sanada o kadar kamyoncu......düüüüüt diye dua etse sende az biraz gaza basardın.....şaka bir yana.....ben valla hiç iplemedim konvoyu sabit tutmaya çalıştım...
Ve arkadaşlar sizleri yolcu ettikten sonra hasretinize dayanamayıp kahrımdan içişimin resimleri *hehe*
ba ba ba baaaaaaaaaaaaaaa:d