18 MART PAZAR İSTANBUL BULUŞMASI FOTOĞRAFLARI

slm arkadaşlar...

dün gerçekten harika geçti herkese tşk ederim...

bir dahaki buluşmada görüşmek üzere inş...
bu arada 13 numara benim 🙂))

slm arkadaşlar...

cok güzel ve keyifli bir gün oldu herkeze ayrı ayrı teşekkürler.

recep abi 2 adaş kabolduk dön babam dön şnt 30 mt kala da durup burası neresi dedik ya*helpless* baki abiyi aradık 😀*hilarious*

1 numara da benim *saycheese*

atkadaşlar çok güzel olmuş gelmek isterdim ama ameliyat olduğum için gelemedim inşallah bir sonraki sefere aranızda olacağım*realsad*

atkadaşlar çok güzel olmuş gelmek isterdim ama ameliyat olduğum için gelemedim inşallah bir sonraki sefere aranızda olacağım*realsad*
gecmıs olsun dostum

slm arkadaşlar...

cok güzel ve keyifli bir gün oldu herkeze ayrı ayrı teşekkürler.

recep abi 2 adaş kabolduk dön babam dön şnt 30 mt kala da durup burası neresi dedik ya*helpless* baki abiyi aradık 😀*hilarious*

1 numara da benim *saycheese*

öyleymiş ya😀

geçmiş olsun kardeşim.inşaallah bir dahaki buluşmaya gelirsin.

sevgili kardeşlerim kusura bakmayın işim dolayaısı ile resimleri ancak yükleyebiliyorum.

Ve arkadaşlar sizleri yolcu ettikten sonra hasretinize dayanamayıp kahrımdan içişimin resimleri *hehe*

SLM ADEM ARKADAŞ.GEÇMİŞ OLSUN SLM MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*

teamdoblo005.jpg

1- safaline2011_55
2- mus55
3-
4-
5-
6- tamz
7-
8- serdarenginn
9- hsn3414
10- Dark Knight
11- Chirmicty
12- kardelenkurt
13-
14- cAn 3436 BABASI
15-
16- doblo vip premio KARDEŞİ
------------İKİNCİ------------
1- MEVKU946
2- doblo vip premio
3- casfaehan
4-
5- ŞNT GARAGE
6- ŞNT GARAGE
7- Kaan FireExit in Misafiri
8- FireExit
9- cAn 3436
10- kardelenkurt un Kardeşi
11- kardelenkurt un Dayı Oğlu
12- bakiergul
13-

Sayılar 16 ya kadar olduğunda ikinci bir başlangıç yapmak zorunda kaldım 🙂

eksik kalanları hatırlayamadım 😀😀😀 çok kalabalıktık kusuruma bakmayın akılda kalmıyor valla herkes belirtirse düzenlerim teşekkürler.

şu güzelliklere bak ya.valla bütün arkadaşlar süper.herkes birbirine saygılı.süper insanlarrrrr.*tup*

eeeee abi doblocu onlar😀

geçmiş olsun

süpersin baki ab.teşekkürle resimler için.

Ve arkadaşlar sizleri yolcu ettikten sonra hasretinize dayanamayıp kahrımdan içişimin resimleri *hehe*

ba ba ba baaaaaaaaaaaaaaa:d

Baki abide yardırdı Maşallah... 😀😀😀😀

olum ....sanada o kadar kamyoncu......düüüüüt diye dua etse sende az biraz gaza basardın.....şaka bir yana.....ben valla hiç iplemedim konvoyu sabit tutmaya çalıştım...

süpersin baki ab.teşekkürle resimler için.

süper olan sen arkadaşların ve muratsınz.......adamsnız adam......o kadar yolu tepip geldiniz.......helal size ..diyecek söz bulamıyorum......yanaklarınızdan öpyorum...

Baki abide yardırdı Maşallah... 😀😀😀😀

olum ....sanada o kadar kamyoncu......düüüüüt diye dua etse sende az biraz gaza basardın.....şaka bir yana.....ben valla hiç iplemedim konvoyu sabit tutmaya çalıştım...

abi o kamyoncuyu bir yakalasaydık.şerefsiz adamın üzerine sürüyor ya.

Back