- Adı
- Serdar Engin
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Satış Md.
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Diğer Model
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2018
- Renk
- SİYAH
bilmemiiii efesi zengin etti senin bu kahrın bea😀
süpersin baki ab.teşekkürle resimler için.
süper olan sen arkadaşların ve muratsınz.......adamsnız adam......o kadar yolu tepip geldiniz.......helal size ..diyecek söz bulamıyorum......yanaklarınızdan öpyorum...
Baki abide yardırdı Maşallah... 😀😀😀😀
olum ....sanada o kadar kamyoncu......düüüüüt diye dua etse sende az biraz gaza basardın.....şaka bir yana.....ben valla hiç iplemedim konvoyu sabit tutmaya çalıştım...
abi o kamyoncuyu bir yakalasaydık.şerefsiz adamın üzerine sürüyor ya.
bilmemiiii efesi zengin etti senin bu kahrın bea😀
baki abi resimler süper eline sağlık
Baki abide yardırdı Maşallah... 😀😀😀😀
olum ....sanada o kadar kamyoncu......düüüüüt diye dua etse sende az biraz gaza basardın.....şaka bir yana.....ben valla hiç iplemedim konvoyu sabit tutmaya çalıştım...
abi o kamyoncuyu bir yakalasaydık.şerefsiz adamın üzerine sürüyor ya.
birde resimleri korayharman@gmail.com adresine yollasan baki abi sen ve barış yollamadınız hala *bugs*
baki abinin arabalarımızı yıkatması gerekiyodu bütün pis yollarda geri kalıp ondan sonra gaza asıldı mahvetti ortalığı bi toz bulutuyla gitti😀
abi biz babamla bindik arabaya mevlüt amca demezmi anahtar baki beyde kaldı diye bende Hemen telefona asıldım baki abi cevap vermedi ardından koray abi yi aradım herhaldE o söylemiş 😀 😀ahahah baki abi önceki rsim çekildiğimiz yerde mevlüt amcanın arabayı çekmiş,yanllışlıkla anahtarı cebine koymuş😀
orda farkedince barışa anahtarı vermiş götür diye...o dönüncede mal gibi ben dahil o aradaki herkes dönmeye calıstı😀😀😀😀😀
çok komikti ya.ama mevlüt amcada yedeği varmış ya,olmaz böyle bişey😀😀😀😀😀
benim başıma gelse küçükçekmeceden almam lazım😀
baki abinin arabalarımızı yıkatması gerekiyodu bütün pis yollarda geri kalıp ondan sonra gaza asıldı mahvetti ortalığı bi toz bulutuyla gitti😀
ben eve geldiğim gibi yıkadım iç dış giriştim dobloya 😀
SAĞOL CAN BAKİ BEYİN CEPİ BULANA KADAR ANAHTARI BULDUM.SLM MEVLÜT AMCANabi biz babamla bindik arabaya mevlüt amca demezmi anahtar baki beyde kaldı diye bende Hemen telefona asıldım baki abi cevap vermedi ardından koray abi yi aradım herhaldE o söylemiş 😀 😀ahahah baki abi önceki rsim çekildiğimiz yerde mevlüt amcanın arabayı çekmiş,yanllışlıkla anahtarı cebine koymuş😀
orda farkedince barışa anahtarı vermiş götür diye...o dönüncede mal gibi ben dahil o aradaki herkes dönmeye calıstı😀😀😀😀😀
çok komikti ya.ama mevlüt amcada yedeği varmış ya,olmaz böyle bişey😀😀😀😀😀
benim başıma gelse küçükçekmeceden almam lazım😀
ben eve geldiğim gibi yıkadım iç dış giriştim dobloya 😀