Bekir ŞAHİN-Emta
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 7 Eylül 2022
- Adı
- Bekir ŞAHİN
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Satış danışmanı
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Elegance
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2011
- Renk
- Tektonik gri
Teşekkür ederim üstat muhafazayı söküp bir yıkatayım diyorum motor yıkaması da ne kadar sağlıklı olur acabaBunlar yaşa bağli kaçaklar yağ kütüğünün altını göstermiş siniz yağ soğutucu contası özelliğini yitirir dışarı yağ atar karter contasından kaçırır o bölgeye damlatir.Yag hortumlarina bakılır fabrikasyon kelepcelerden kaçırır değiştirilir dışarı akanın fazla külfeti olmaz içerde sorun olmasin.Ustaya gitmeden motoru iyice yikatin alttan ve üstten öyle gidin yağ kaçakları daha iyi anlasilir
Sorun olmaz ben arada aşırı tozlandiginda yıkarım sıkıntı olmaması için sigorta panosu ABS beyni gibi yerler ortulebilirTeşekkür ederim üstat muhafazayı söküp bir yıkatayım diyorum motor yıkaması da ne kadar sağlıklı olur acaba
Kilometreye göre yorgun bir araç iyi bir bakım yaptırResimlerini çektiğim yerlerde yağ kaçakları var aracım 193.000 kilometrede acaba bunların sebepleri nelerdir yardımcı olur musunuz,?
42432 dosyayı görüntüle42433 dosyayı görüntüle42434 dosyayı görüntüle42435 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim ustam. İnşallah başka bir durum çıkmaz.Yağ sogutusu contaları degisecek