2017 Yaz Lastiği Seçimi Ana Konu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan doblo3535
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yaz lastiğinden beklentiniz nedir

• Uzun ömürlü olsun

• Etiket değeri iyi olsun

• Yumuşak ve konforlu olsun

• Dayanıklı olsun kolay kolay yarılma balon v.s olmasın

• Ucuz olsun,gerisi önemli değil

• Toplam katılım
    98
@doblo3535

Elbette Ağırlık Ebadı Yükseldikçe Fiyatta Yukarı Çıkma Durumu Var Üst Segment Markalarda Birde İşin İçine XL Eklenince Malum... Ben CC'yi Aldığımda 210 Liradan Aldım Adetini Tüm Ayarlar Dahilinde R+B+S+T+N...

Yinede Şu An Olsa Doblo Aracım Takacağım Ebat Yine 205 55 16 Olur Ağırlık Ve XL Olarak Birşey Belirtemiyorum Bunu Yük Atanların Düşünmesi Gerekli Deyip Geçiyorum Müsadenizle , 91 Değeri Bence Binek Biniş İçin Uygundur Tonaj Değeri Aşılmadıkça 🙂 C Tipi Lastiklerin Bazı Aslına Bakarsanız Sıkıntıları Var Yanal Aşınma Genelinde Çok Bariz Bir Şekilde , A.P. İse Daha Net Anlaşılıyor , Elbette Bir Binek Sınıftan Yanak Taban Olarak Daha Sağlam Lastikler Ki C Sınıfı Olması Bunu Gerektiyor 🙂

@Cetvel
Ailemize hosgeldiniz keyifli forumlar
Profil resmi yuklerseniz seviniriz
Benim kendi kullandigim dunlop lastik 205 55 16 da ebatlari gayet guzel suana kadar
Bircok lastik markasi var insan sasiriyor hangisini alayim die ama guvenlik ve nakit e kalmis

Dunlop fm 800 önerim makul fiyat

@doblo3535
Bazı modeller fiyatları çok yakın seçim gerçekten zor oluyor bu araca Goodyear mıchelın ve continental gibi çok aşırı yumuşak lastikler sorun olur diye ben eliyorum onları

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
(link)
(link)
(link)

(link)

(link)

185/65/r15 mıchelin geçen sene tanesini 200tl ye almıştım gayet memnunum

@DobLoPremio
ben 40 basıyorum good yearıma.

@Cetvel
muayeneden geçtim ben. yakıt hemen hemen aynı.

@doblo3535
ben olsam falkeni alırdım bu seçeneklerden.elinizide çabuk tutun derim.zam yapmaya başlarlar yakında.

500 TL üzerine axesese 50 tl çip parada veriyor.
(link)

Ben geçen sene bu paraya almıştım.

DSC_2361.jpg DSC_2362.jpg

bu da lastiklerin görünüşü.bugün çektim.

DSC_2359.jpg

@MEHMET78
Bende falkeni beğendim orta yumuşak lastik dunlop ile desenleri aynı dolar düşüyor zam yaptılar zaten daha fazla olmaz herhalde siz yazlıkları takmışsınız mart kapıdan baktırır yani Mart geçsin diye bekliyorum

@doblo3535
havalar 20 lere çıktı. hayırlısı olsun yeterki kar yağsın. lastikler jantta. olan yarım saatimize olur.

@MEHMET78
Beklediğimden daha iyi duruyor lastikler araçta.Kaç hava var lastiklerinizde?Birde 195/60/R16C orijial lastikten sonra ne gibi olumlu gelişme oldu araçta?

@Cetvel
Gecer

@MEHMET78
Aynn baskan haklisin yaz sezonunu acti lastikciler zmlar ardi ardina gelir

205/55R16 91v goodyear 4 mevsim coook memnun um

Back