Anahtardaki açma kapama işini görenmavi butonun tahrip olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neska20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim anahtarında lastiği parçalanmıştı. oto anahtarcıya götürdüm sadece lastik yokmuş. komple kabı ile değişir dedi. yan sanayisi 35 tl miş. bende izmirdeki arkadaş gibi lastik parçası uydurdum. epeydir kullanıyorum. değiştirecekseniz bravoların sustalı kabı şahane onu öneririm.

globetroter tarafından yazılan metin:
benim anahtarında lastiği parçalanmıştı. oto anahtarcıya götürdüm sadece lastik yokmuş. komple kabı ile değişir dedi. yan sanayisi 35 tl miş. bende izmirdeki arkadaş gibi lastik parçası uydurdum. epeydir kullanıyorum. değiştirecekseniz bravoların sustalı kabı şahane onu öneririm.

abi o zaman samsuna gelin bi ara...🙂 5 tl ye lastik takıyorlar orjinalle aynı...

daha once aynı durumu bende yasadım istanbul merterde tekzen var hemen gırısındekı anahtacı 5 tl gıbı bır ucrete yapmıstı mavı rengı yoktu sıyah takmıstı ama olsun hıc yoktan ıyıdır

benim anahtarın üzerindeki kırmızı fiat amblemi geçen elime geldi.allahdan düşmemiş tekrar yerine bastırdım bir kaç aydır iyi.
aklıma geldi şimdi yapıştırayım.bir düşürürsek bulamayız o amblemden

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-fiat-doblo-albea-anahtar-susta-dousum-kumanda-kabi-71874736/detay/

nasıl sizce bu...önerirmisiniz?kullanan varmıdır?

serdarengin:

merhaba....montajı nasıl yapılıyo acaba?zormudur yada kesmek sökmek gereklimi..

burakanahtar77 :

"montajı basit içindeki kartı alıp aynı şekilde içine koyuyorsunuz yanlızca içinde cam çip var onu çıkarmak zor onuda anahtarcıda çıkartabilirsiniz"
şimdi kolaymı zormu ben anlamadım..madem illa anahtarcıya gitmem gerek neresi kolay?

Evet arkadaşlar açma kapama butonu parçalandı
Servisine sordum soruşturdum ama yok maalesef bunu nerden ve nasıl temin edebilirimm
saygılar

normal bir anahtarcıya git.yeni bi kumandalı anahtar kesip çipide içine koydur.ben yaptırdım.20 lira masrafı var.

sustalısına 50 lira verdim bende..

Allahtan bizimkinde susta yok...ayar oluyorum ben o sustaya!

Allahtan bizimkinde susta yok...ayar oluyorum ben o sustaya!

güzel oluyor ama.ömrü ne olacak bakalım.

Arkadaslar banada resimdeki anahtarın pil ve pilin yatağı lazım. Yardımlarınızı bekliyorum 5 yere sordum içindeki demiri yok dediler.
Fiat-anahtar-kumanda-kabi-Fiat-doblo-kumanda-kab__78778590_0.jpg

aga onu bakır telle yapacan...onun yenisini belki ve sadece elektronik malzemesi satan yerlerde (o da aynı olmaz benzeri bişey) bulursun.

anatarın yatağının içinde bi vida var oradan açılabilir diye düşünüyorum

lastik yırtıldı..söküp takma işini anlatan link varmı?..google yapmak lazım...🙂

30 lıra gıbı bır ucret ıle kap degısıyor sadece lastık degısmez

lastik yırtıldı..söküp takma işini anlatan link varmı?..google yapmak lazım...🙂
aynı durum bendede var tırnak ucuyla zor basıyorum

bende tırnakla basıyorum artık yavaş yavaş deforme olmaya başladı, Perpa da bi anahtarcıya gittim 50 tl ye sustalı yaparım dedi, anahtar yanımda olmadığından yaptıramadım ilk fırsatta sustalı yaptırıcam.

bizde atnı sıkıntıyı yaşadık.komple anahtar kutusunu değiştirdik.2-3 çeşidi var kutunun.ucuzu 10 lira.kalitelisi 20 lira.ucuzu baş belası.10 liraya sebep keyfinizi kaçırmayın.yalnız değişim işi zor iş.bilmeyen adam yapamaz.immobilizerin küçük bir tüpü var.onun eski kutudan yeni kutuya aktarımı zor.

6 yıl d1 kullandık 96 bın km anahtarda hıc hasar olusmadı o tusa tırnakla neden basıyorsunuz kı?🙂

Back