Anahtardaki açma kapama işini görenmavi butonun tahrip olması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neska20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lastık buton ve kabı komple satılıyormu ?

Erhan abı anahtar kabı 30 tl cıvarında ucretle degıstırıyorlar

cok ıyı rakam oguz bazen takılıp acmıyor sert basmak gerekıyor.. bır arkadasımın aracında lastık kopmus swıch dagılmıstı anahtar ıle acıp kapatıyordu buyuk sıkıntı.. basıma gelsın ıstemem.. degısmm lazım 😀

Abı bı anahtarcıya gıt hemen degıstırır

bızım dukkan komsumuz var asagıda hıc aklıma gelmemıstı ıyıkı uyardın valla saol dostum.. 🙂

AliExpress sipariş ver 10 günde geliyor bende aynı sorun vardı verdim geldi Türkiye'de zor bulursun 5 6 lira bir şey

(link)

D2 kasa anahtarlarlarının kronik sorunu basma tuşunun tahrip olması D3 veya D4 için silikon anahtar kılıfı var çok güzel ben kullanıyorum memnunum İsteyene aldığım sitenin linkini atarım

Sahibinden.com da var, 19.90 tl

ben burdan aldım kargo da bedava memnun kaldım (link)

@baba44
D2 kasaya uygun değil bu.

D2 için uygun demedim zaten D3 ve D4 için

@baba44
Afedersiniz, yanlış anlamışım...

Arkadaşlar benim D1 doblonun manuel anahtarı kapıları kilitlemiyor. Ne kadar zorlasam da dönmüyor. Bana bir yardım edin lütfen. Saygılarımla...

@Fatih Bey
Anahtar kullanılmamasından oluyor diye duymuştum. WD40 sıkarak deneyebilirsiniz ben o şekilde açmıştım bagaj kilidini.

Aracımı aldığımda aldığım arkadaş yedek anahtarınıda vermişti, normal anahtarı mavi yedeği siyahtı hepsinde böylemidir bilmiyorum.
Yedek anahtarın kumandası çalışmadığı için kilit yerinden kapıları açıyor ama aracı çalıştırmıyor, elektirik geliyor ama mazot yokmuş gibi çalışmıyor araba neden olabilir?

Yedek anahtar diye verilen orijinal yedek değildir. Anahtarcıda immobilizersiz yapılan anahtardır. Kapı açar, Kontak açar. Motor çalışmaz.

Anladım üstad.
Peki immobilizer özelliği eklenebiliyormu, yanı motoru çalıştırabilirmi?

Diğer anahtardaki imoyu okutursanız çalıştırır

Back