2009_premio
Fenomen Üye
- Adı
- Hanefi BOZKURT
- Meslek
- İngilizce Öğretmeni
- Modeli
- Renk
- GRANİT GRİ
mehmet abi karabük halkının yaptığı garajlara hastayım 😀
arsaya sera yapar gibi garaj yapmışlar çok ilginç sanki arabaları yetiştiriyolar gibi 😀 ama süper görünüyor
kalın gelmek ne kelime yağ resmen bal gibiydi, araba 1 hafta yatsın mesela marş alırken marş motoru zor çeviriyordu motoru. ve yağ lambası 3 sn sonra sönüyordu, ve ilk çalıştığında motor soğukken traftör edasında çalışıyordu 😀 bu yağ su gibiydi resmen ve kendini bellide ediyo performans çok iyi 🙂
bende 0w40 koydum yine sabahları ilk çalıştırmada 1-2 sn sonra sönüyor, ama stop edip tekrar çalıştırırsam motor sıcakolursa daha marş almadan sönüyor. Kitapçığını okudum 3 sn içinde sönüyomuş multijetler için normal bi durummuş.kalın gelmek ne kelime yağ resmen bal gibiydi, araba 1 hafta yatsın mesela marş alırken marş motoru zor çeviriyordu motoru. ve yağ lambası 3 sn sonra sönüyordu, ve ilk çalıştığında motor soğukken traftör edasında çalışıyordu 😀 bu yağ su gibiydi resmen ve kendini bellide ediyo performans çok iyi 🙂
Benim araçta şuan 5.40 selina yağ var ancak marş aldıtan sonra 2 saniye kadar sonra sönüyor yağ lambası sebebi ne olabilir ?
Havalar biraz soğudu 10 derece felan.
teşekkürler.
Bugün maslak oto sanayinde lassa bayisine gittim tanıdık hemşerim vardı,
lastikleri yeniledim.
*4 adet lassa atracta 185/65r15 92t lastik taktırdım
önceki lastiklerim bridgestone duravis ti 70 bin yaptım o lastiklerle 😀 hala dişi vardı ama içim rahat değildi.
toplam: 550 tl tuttu. 90 tl peşim verdim kalanınıda maxsimum kart ile 5 taksite böldürdüm ayda 92 tl çok uygun oldu.
dedim hazır sanayideyim rötuş boyası alayım gittim az bişey boya aldım 10 tl de ona verdim. dün şerefsizler yine boydan boya anahtarla çizmişler elleri kırılsın bişey demiyorum.