Bugün doblonuzda ne değişiklik yaptınız?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kerim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok güzel olmuş.ledlere elektriği nereden aldınız.bende aynısını yapmak istiyordum fakat sislerden almak aklıma geliyordu sigorta sıkıntı çıkarırsa diye yapmadım.sizinki ayrı yanıyor daha iyi olmuş.

İşte orada sıkıntı başladı, Sislerden almak için tampon sökülecek falan filan, birde sisleri yakmak istemediğim için onlara bağlamadım malum cezası var..
Gündüz farlarına bağlamak istedim bu sefer kısa farları yaktığım an gündüz farı kapandığı için orası da olmadı.. Parklara bağladık direk ama araç çalışınca da sadece parklar yanmadığı için kısa farlar ile birlikte yanacak.. tam bir fiyasko.. Şu an aklımda Ledleri hem farlardan hemde gündüz ışıklarından beslemek var bunun için bir kaç geri akım göndermeyen diyotlardan kullanıcam malum kısa devre yapmayalım..
Elektrik bağlantılarını ise fara giren elektrik soketinden park kablolarından aldık bağlatmaya niyetin var ise parkların renk kodunu verebilirim 🙂 boşuna hangi kablo neyin diye aramazsın.

işin garibi, araba şu anda Xenon far istiyor resmen 😀

iyi olurda bu kadar sıkıntılı ise işten anlayan biride bulmam gerekecek.

iyi olurda bu kadar sıkıntılı ise işten anlayan biride bulmam gerekecek.

Kendinizde yapabilirsiniz, eğer elektrik bilginiz ve eliniz yatkın ise çok kolay bir işlem 🙂 Bağlantıları doğru yapın o kadar..

AR 0929 Ön tarafın son hali..

5jd4.jpg

urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/gunduz-fari-drl-sisteme-buyuk-tip-surucu-devresi-92610830 bu ürünü alıp montajını rahatlıkla yapabilirsiniz farlarınız kapallı iken ledleriniz parlak açıkken kısık bir şekilde yanar

bugün doblomun sol amortisör takozu ve rulmanı değişti biliyorsunuz yeni fiatların hastalığı çok şükür diğer markalar gibi büyük şeyler değil garantiden değiştirdik dağa sonra doblomun altını yıkadım baya bi kum çıktı ama pırıl pırıl oldu birde iç dış bi temizlik yaptım

bugün doblomun sol amortisör takozu ve rulmanı değişti biliyorsunuz yeni fiatların hastalığı çok şükür diğer markalar gibi büyük şeyler değil garantiden değiştirdik dağa sonra doblomun altını yıkadım baya bi kum çıktı ama pırıl pırıl oldu birde iç dış bi temizlik yaptım

-Geçmiş olsun.
Kazasız belasız kullanın Rulman Ne rulmanı değişti? Hastalık dediğiniz olay nedir.

teşekkürler min hepimize kazasız belasız sürüşler

ön amortisör takozları bunlar bozuluyor zamanla ıslanınca pas falan yapıyormuş ve bozuluyor

u3ucb.jpg

sislerimin fotosunu çektim 😀

Merhabalar

bugün doblamıza baya bir baktık 🙂

Frene basınca ses geliyordu balatalar değişti 40TL (balatalar yeni değişmişti zaten ama usta adi balata takmışlar dedi opar taktık)

Paspas takımı aldık 40TL

Motor temizleme spreyi aldık 10TL

İşcilik 20TL

TOplamda 110TL ye yaptık.

Eve geldim iç dış tam 3 saat aracımı yıkadım 🙂

iyi geceler

hayırlısı olsun

Bugun aracima bir kez daha aşık oldum.

Jbl 1000watt woofer ve amfi baglantisi yaptik.. ses cok fena 🙂

ömer ses sistemi ile doblo çok daha keyifli oluyor

ömer ses sistemi ile doblo çok daha keyifli oluyor

Aynen Hocam, 3 senedir bu arabayı kullanıyorum, 3 senedir orjinalinden hiç dönmedim fakat su son ay aklıma ne geldiyse yaptım, sanki yeni bi araç aldım kendime 🙂 Gerçekten ses sistemi ile çok güzel oluyor araba.

sadece bass ve amfimi koydunuz? ne kadar tuttu?

orjinal ses sistemi vasat bende tüm ses sistemini değiştirdim çok kaliteli net bir ses elde ettim

evet orjinali o kadar kötüki arabada teybi açmıyorum desem yeridir. bende yapıcam bişeyler ama sadece mono anfi ve bass düşünüyorum

hanefii mono amfi ne demek ben yniler stero diye biliyorum

sadece arabaya bass atmak için kullanılıyormuş, hoparlörler teypten besleniyor subwoofer için tek mono anfi takıyolar. hem az elektrik çektiği için aküyede yüklenmiyormuş, aklıma yattı ama kullanan birinin yorumu çok önemli hem daha az masraflı olur zaten benim tek istediğim biraz bass eklemek 🙂

sadece bass ve amfimi koydunuz? ne kadar tuttu?

Evet, Sadece Bass ve Amfi aldım..

Amfi M Acoustic 4 Kanallı
Bass JBL 1000W

Amfi'yi 4 kanallı aldım ileride 2 mid alıcam, Şu an için çok memnunum. Belki Mid bile almayabilirim.

Back