çekiş düşüklüğü

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
benim gördüşüm bu iş o valfte bitiyor...onun ayarı yükselirse turbo yüksek basınca daha düşük devirde girecek.bi kaç deneme ile tam devrini bulur diye düşünüyorum.

turbo uzerindenmi yaıpılıyor o ayar acaba çünkü gecen gün sanayide götürdüğüm usta turbunun üzerindeki ayarı yapalım dedi ben yapırmak istemedim

ewet arkadaşlar ben geldim
şu an sanayiden az önce geldim arkadaşlar en sonki kozumuzuda serdim ustanın önüne valf ayarını oda söktü valfın kelebek kolunu cevirdi cok sertti altındaki ayar somununda gevşetme yaptı daha sonra kontrol ettiğimizde daha yumaşmıştı taktık deneme yaptım aracım daha önce cok kısa süreli kullanıp sattığımız reno kangoonun aynı motor karekteriyle calışıyor yani öyle turbonun acıldığını hissetmiyorum 1000 dd nasılsa 3000 dd yine aynı şekilde calışıyor yani 2200 dd acılıp size ivme duygusu veren turbu yok artık arabamdan cok soğudum yapılabiliecek her şeyi yaptığımı sanıyorum ve ayrılma vaktinin geldiğini düşünüyorum satıcam bir üst kasasını yada dacia logan mcv almayı düşünüyorum logan hakkında bilgisi olan varsa aktarırsanınz memnun olurum onu tercih etme nedenim ise şehirler arası 110 km ile gidebilmek acaba şehir içi kullanışlı olurmu doblo kadar ikinci el piyaysaı nasıldır bi yardımcı olursanız sevinirim.:|

zangif tarafından yazılan metin:
şu an sanayiden az önce geldim arkadaşlar en sonki kozumuzuda serdim ustanın önüne valf ayarını oda söktü valfın kelebek kolunu cevirdi cok sertti altındaki ayar somununda gevşetme yaptı daha sonra kontrol ettiğimizde daha yumaşmıştı taktık deneme yaptım aracım daha önce cok kısa süreli kullanıp sattığımız reno kangoonun aynı motor karekteriyle calışıyor yani öyle turbonun acıldığını hissetmiyorum 1000 dd nasılsa 3000 dd yine aynı şekilde calışıyor yani 2200 dd acılıp size ivme duygusu veren turbu yok artık arabamdan cok soğudum yapılabiliecek her şeyi yaptığımı sanıyorum ve ayrılma vaktinin geldiğini düşünüyorum satıcam bir üst kasasını yada dacia logan mcv almayı düşünüyorum logan hakkında bilgisi olan varsa aktarırsanınz memnun olurum onu tercih etme nedenim ise şehirler arası 110 km ile gidebilmek acaba şehir içi kullanışlı olurmu doblo kadar ikinci el piyaysaı nasıldır bi yardımcı olursanız sevinirim.:|
hayırlısı neyse o olsun... 🙂

zangif tarafından yazılan metin:

dacia logan:

renaultun 1.5 DCİ 86 HP motoru ile donatılmış.maximum donanımı abs,sürücü-yolcu hava yastığı,yol bilgisayarı ön ve arka sis farları,immobilizer,radyo cd çalar,çelik jant,katlanabilir arka koltuklar,7 kişilik oturma opsiyonu.

aracın motoru bilinen renaultu kango ve megane 2 de kullanılan turbo beslemeli intercooler diesel motor.

bu araç oldukça ekonomik yakıt tüketimine sahip olmasına karşın,düşük karoser kalitesi ve aşırı süspansiyon salınımları nedeniyle çok fazla tutulmamaktadır.

bazı guruplar içersinde taklacı logan (taklacı güvercin) olarak anılmasına sebep olacak kadar düşük viraj stabilitesine sahiptir.

ancak servis maliyetleri düşüktür,yakıt açısından ekonomiktir,ayrıca dacia logan mcv nin iç hacmi özellikle koltuklar katlandığında şaşırtıcı derecede büyüktür.

sakin,dikkatli ve aracının bakımını aksatmayan sürücüler için ideal bir araç seçeneği olabilir!

ben dobloyu almadan önce gittim sıfır güvenlik paketli logan MCV pazarlık ettim.20.400 e bıraktılar arabayı.doblo aldım.

pişman değilim!

abi benim bildiğim loganda 1.5 70 hp ve 1.6 90 hp motorlar var....

RAPTOR tarafından yazılan metin:
ben dobloyu almadan önce gittim sıfır güvenlik paketli logan MCV pazarlık ettim.20.400 e bıraktılar arabayı.doblo aldım.

pişman değilim!

Aga dalga mı geçiyon logan kütük gibi bir araç resmen.
Aynen senin gibi ben de logan mı alsam acaba diye düşündüydüm. inceledim, sordum soruşturdum anında bi U dönüş.

Çok şükür ben de pişman değilim 🙂

kafam cok karışık doblo bendede ağır basıyor ama kafam cok karışık bakın arkadaşlar kendi arabamı önemsiyorum ve o araçta çok rahat ediyorum ferah yayla gibi yol tutuş loganmı iyi yoksa doblomu onu bilmem 6 yıldır kullandığım aracım yanın da extra laguna cıtroen c4 passat 1.8 turbo sokada süperb ve en son reno kangoo da gecti ama ne doblo beni nede ben dobloyu bırakmadım bakım larını harfiyen gününde yaptım yağ katkıları carbon clener hepsini yaptık en sonki soruna kadar yapılması gereken herşyi yaptım benden bu kadar yapılacak her şeyi yaptım ama sorunlu arabayada binmem araca extra fazladan parada yatıramam müsait değilim bu yüzden logan bide şehirler arası hız sınırlaması otomobil sınıfına girmesi benim için alternatifti cok fazla fak vermeden alabileceğim araçlar içinde benim aracın bir üst kasası olan benzinli modele baktım ama benzinli olan hem cok hantal olur dediler hemde cok yakar dediler tüp uygulanırsa ne kadar yakar bilen varmı.

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
RAPTOR tarafından yazılan metin:

pişman değilim!

Aga dalga mı geçiyon logan kütük gibi bir araç resmen.
Aynen senin gibi ben de logan mı alsam acaba diye düşündüydüm. inceledim, sordum soruşturdum anında bi U dönüş.

Çok şükür ben de pişman değilim 🙂
bizde önceden kangoo yada doblo alıcaktık zaten bayiler nerdeyse yan yanaydı ilk gittik kangooya baktık adam herhalde 28.000 demişti sonra düşüne düşüne giderken dedim baba gel şu bayiyede girelim dedim baktık doblo var fiyatını sorduk kangodan daha cazip geldi ve dobloyu aldık ve Allah a şükür halada memnunuz.....

Aman aman dacia logan mı daha önce yazdım bizim şirkette bir tana var....var olmaz olası.......aman diyorum arkadaşlar aklınızdan bile geçirmeyin.......

bakiergul tarafından yazılan metin:
Aman aman dacia logan mı daha önce yazdım bizim şirkette bir tana var....var olmaz olası.......aman diyorum arkadaşlar aklınızdan bile geçirmeyin.......
bencede çok kötü bir araba.... *no*

Kötümü rezalet ....hatta rezalet ötesi......

bakiergul tarafından yazılan metin:
Kötümü rezalet ....hatta rezalet ötesi......
bi forumda okumuştum adam diyodu 6 ay oldu arabayı alalı heryerinden ses geliyo yazıyodu.....

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Ya sana ne diyorum kütük kütük, ha bildiğin kalas ha dacia logan 😀
😀 😀 😀

anlışdı dacia seceneğini eledik o zaman yinee dobloya devam d2 yanılmıyorsam bir üst modeli oluyor galiba d2 almayı düşünüyorum benzinlimi dizelmi alsam karasız kaldım sitede 1.4 motorlu olanını kullanan varsa acaba 100 km de kac lt yakıt tükettiğini lpg uygulamsından randımanlı calışıp calışmadığını lpg de 100 km de kaç para yaktığını lpg tankı araçın neresine monte edilir kısaca bilgi verirsaeniz sevinirim

1.4 LPG li modeller pek tercih edilmiyor.yakıt olarak ekonomilk değiller.

bu araçların tercih edilen modeli 1.3 mjetlerdir.bence tercihini bu yönde kullan.sitede en çok 1.3 mjet kullanıcısı var.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back