hayırlısı neyse o olsun... 🙂zangif tarafından yazılan metin:
ewet arkadaşlar ben geldim
şu an sanayiden az önce geldim arkadaşlar en sonki kozumuzuda serdim ustanın önüne valf ayarını oda söktü valfın kelebek kolunu cevirdi cok sertti altındaki ayar somununda gevşetme yaptı daha sonra kontrol ettiğimizde daha yumaşmıştı taktık deneme yaptım aracım daha önce cok kısa süreli kullanıp sattığımız reno kangoonun aynı motor karekteriyle calışıyor yani öyle turbonun acıldığını hissetmiyorum 1000 dd nasılsa 3000 dd yine aynı şekilde calışıyor yani 2200 dd acılıp size ivme duygusu veren turbu yok artık arabamdan cok soğudum yapılabiliecek her şeyi yaptığımı sanıyorum ve ayrılma vaktinin geldiğini düşünüyorum satıcam bir üst kasasını yada dacia logan mcv almayı düşünüyorum logan hakkında bilgisi olan varsa aktarırsanınz memnun olurum onu tercih etme nedenim ise şehirler arası 110 km ile gidebilmek acaba şehir içi kullanışlı olurmu doblo kadar ikinci el piyaysaı nasıldır bi yardımcı olursanız sevinirim.:|
zangif tarafından yazılan metin:
ewet arkadaşlar ben geldim
şu an sanayiden az önce geldim arkadaşlar en sonki kozumuzuda serdim ustanın önüne valf ayarını oda söktü valfın kelebek kolunu cevirdi cok sertti altındaki ayar somununda gevşetme yaptı daha sonra kontrol ettiğimizde daha yumaşmıştı taktık deneme yaptım aracım daha önce cok kısa süreli kullanıp sattığımız reno kangoonun aynı motor karekteriyle calışıyor yani öyle turbonun acıldığını hissetmiyorum 1000 dd nasılsa 3000 dd yine aynı şekilde calışıyor yani 2200 dd acılıp size ivme duygusu veren turbu yok artık arabamdan cok soğudum yapılabiliecek her şeyi yaptığımı sanıyorum ve ayrılma vaktinin geldiğini düşünüyorum satıcam bir üst kasasını yada dacia logan mcv almayı düşünüyorum logan hakkında bilgisi olan varsa aktarırsanınz memnun olurum onu tercih etme nedenim ise şehirler arası 110 km ile gidebilmek acaba şehir içi kullanışlı olurmu doblo kadar ikinci el piyaysaı nasıldır bi yardımcı olursanız sevinirim.:|
RAPTOR tarafından yazılan metin:
ben dobloyu almadan önce gittim sıfır güvenlik paketli logan MCV pazarlık ettim.20.400 e bıraktılar arabayı.doblo aldım.
pişman değilim!
bizde önceden kangoo yada doblo alıcaktık zaten bayiler nerdeyse yan yanaydı ilk gittik kangooya baktık adam herhalde 28.000 demişti sonra düşüne düşüne giderken dedim baba gel şu bayiyede girelim dedim baktık doblo var fiyatını sorduk kangodan daha cazip geldi ve dobloyu aldık ve Allah a şükür halada memnunuz.....istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
RAPTOR tarafından yazılan metin:
ben dobloyu almadan önce gittim sıfır güvenlik paketli logan MCV pazarlık ettim.20.400 e bıraktılar arabayı.doblo aldım.
pişman değilim!
Aga dalga mı geçiyon logan kütük gibi bir araç resmen.
Aynen senin gibi ben de logan mı alsam acaba diye düşündüydüm. inceledim, sordum soruşturdum anında bi U dönüş.
Çok şükür ben de pişman değilim 🙂
bencede çok kötü bir araba.... *no*bakiergul tarafından yazılan metin:
Aman aman dacia logan mı daha önce yazdım bizim şirkette bir tana var....var olmaz olası.......aman diyorum arkadaşlar aklınızdan bile geçirmeyin.......
bi forumda okumuştum adam diyodu 6 ay oldu arabayı alalı heryerinden ses geliyo yazıyodu.....bakiergul tarafından yazılan metin:
Kötümü rezalet ....hatta rezalet ötesi......
😀 😀 😀istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
Ya sana ne diyorum kütük kütük, ha bildiğin kalas ha dacia logan 😀