D3 gaz verirken ıslık sesi geliyor

yeni araç sayılır parça anlamında anca yaygınlaşıyor.bundan sonra daha da ucuzlayacaktır inşaallah.

Kilometre yüksekse yağcılarda bulursun motor yağına motor iç temizleyici attır yağ kanalları temizlensin yağı komple değiştir. Turbo yağlama hortumlarına hava tuttur tortu falan olmasın turbo değişimden sonra yağ değişimi tavsiye edilir.

@mehmet.64100 hayırlı olsun
Piyasada çok revizyonlu ya da Çin malı çok turbo var.bizim araçların turbosunu satan sadec tek firma var.orjinal üstündeki turbo nun fiyatı mı?

Son düzenleme:
Ustam bakicak turboya dediğin gibi olursa geri gonderecegiz

@mehmet.64100
İstanbul da olsa ikitelli turbocu da revizyon yaptırın derdim. Sonuçta turbonun sadece hareketli parçaları bozuluyor geriye kalan herşey bozulma durumu olmayan parçalar salyangoz vs revizyonda 500tl civarı hareketli tüm parçalar mil ve yataklar değişiyor.

Yakit artti kardesim 8.5 lara cikti normal kullanımda 30.000 de aldik biz simdi 37.000 de askere gitmeden yaptirem dedim

benimde turbo gidik.ama yakıt düşük duman atma yağ yakma ya da performansta çok aşırı düşüklük yok.ara sıra arıza ışığı yakıyor araba sıkıştığında ve çok gaza yüklenince şimdilik böyle kullanıyorum. 30 bini geçti araba 89binde revizyon olayına sıcak bakmıyorum tamamen bitince değiştiricem..inşallah uzak bi yerde yolda kalmam..

Insallah servis 3000tl den ağzını açıyor

Aynen garantisi yok hayırlısı böyleymiş usta napalim cana gelmesin degisecek mecburen 3 gun icinde yenisini taktiracagim

Turbo takıldı bugun araci babam almış simdi denedim ses devam .ediyor

Kardeşim dediğim gibi ince eleyip sık dokuyacaksın en ucuz parçalardan başlayıp en son en pahalı olandan şüpheleneceksin. Eski turbonu temizle ve sakla. Turbo ses çıkardığı zaman net bir şekilde ben bozuldum der ve tam olarak bozulması zaman alır. Ses en ufak sızıntıdan bile çıkabilir şimdi iyice bakılıp sesi bulsunlar. İstanbul da olsan elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırdım elden bişey gelmiyor.
@mehmet.64100

Ya kardeşim2500 lira masraf ettirdi bana servis turbo dedi baska bisey demedi kendim almaya gitsem kabul etmezdim zaten sesi duyunca babam aldı yarin gidip servise bi ayar çekicem başında beklicem yapsınlar

hayırlısı inşaallah.

Kardeşim para kolay kazanılmıyor 2500tl az para değil servisin yakasına yapışın ve bi sorun olduğunda en az 2 3 ustadan fikir alın. Benim mekanik bi sıkıntım olduğunda ilk sanayiye gider sorunu tespit eder sonra servise gidip işlem yaptırırım. Servisteki elemanlarda tecrübe yok parça değiştirmek kolay mesele doğru işlem yapmak. Deneme yanılma yöntemiyle çalışıyorlar. @yunus0635 doğrumudur başkanım 🙂
@mehmet.64100

@mehmet.64100
Çok geçmiş olsun 2500 klavye ile yazmasi kolay bir rakam.Tez zamanda sikintidan kurtulursunuz inşallah.

@Sezgin Tok kardesim arac gaz verip kesince turbodan ciiiuvv diye ses geliyor ordaki sifir dobloda denedik 1.6 oda ayni senin aractada oluyomu normal turbo sesi dediler

Back