D3 gaz verirken ıslık sesi geliyor

@mehmet.64100
Başkanım vardı servis gaz kelebeğini değişti sorun gitti

Abi bu ses turbodan geliyor gaza basip cekince turbodan geldigi belli turbo sifir orada sıfır doblo denedik onun turbodan da geliyor cok az bi ses

Valla bendeki sesle sendeki ses farklı değişen yedek parça farklı burda olmaz götür bakıp yapsınlar başkanım üç aşa beş yukarı bi bedel çıkacak

Abi sifir 1.6 dobloda da ayni ses var gaza basip cekince ciiuv diyor bu turbonun kendi sesi boyle olmasi lazim diyor servis

Vısır vısır vısır alttan zaten geliyoya zaten ses kendi calışma tabiyatı bu.servis nediyosa dogrudur başkanım

arkadaşlar benim d1 1.3 tede var bu ses devir 2000 e gelince başlıyor benimki turbodanmı acaba arabanın çeşisinde bir sorun yok konyada şehir içi 200 kuruş yakıyor

aracın çekişinde hiç bir düşme yok

Simdi turbonun çıkışında küçük ince mavi bi hortum var onu çıkarınca gaz verip kestiğimde ses kayboluyor bnm hava tahliye hattinda sıkıntı var gibi

Daha öncede çekiş aynı mıydı diyorsun?o Zaman parana yazık etmişsin.

Benim araçtada inleme sesi var eskiden yoktu ama ben duymamazlıktan geliyorum rahatım çok incelersen hem maddi hem manevi yorulursun

@mehmet.64100

Merhaba bende de 2010 1.6 araç var 63 binde henüz usta turbo da biraz problem var dedi aynı şekilde gazdan ayağımı çekince hafif bir ses duyuyorum birde gideeken gaza basınca aynı sesi duyuyorum gaz kelebeğinden mi kaynaklı acaba

@nezih24
Abi eğer tahmin ettiğim ses ise turbodan ambulans larda da aynı ıslık sesi oluyor onunla aynı mi

@nezih24
Ayagini gazdan cektiginde geliyosa buyuk ihtimal turbodur

Turbo olabilir

Bilgilendirme için çok teşekkürler peki turbonun bakımını nasıl yaptırmak lazım ömrünü uzatmak için, ortalama ömrü nedir yada..

Back