D4 YENİ DOBLO PREMİO 1.6 MJET 105 HP SÜRÜŞ İZLENİMİ

d4 te ayna d3 ten farklı rüzgar sesi ni azaltmak için yapılmış

aynen oguz ülkemizde sorsan herkez söför çogu kullananlar kasap sen gözün gibi bakıyon siliyon temizliyon geliyo salagın biri park halinde arabana vuruyor insana en çokta bu koyuyo 🙁

abi sorma park halinde 4 defa sürttüler ALLAH tan ufak teefek işeyler ama minik çizikte olsa insanın morali bozuluyor çok kazma var

@fingerbowl
gerizekalı hem ters yönde gidiyor hem yeni söför geri geri gidemiyorsa giderkende benim arabaya geri geri vuruyorsa bunda benim hiç bir sucum yok yani dönüş yeri felan da degildi böyle öküzlerde gelir hep beni bulur 🙁

Haha levent abi hakli.

Yolda gördüm de aklıma geldi
Bu durumda OPEL yeni kasamizi kullanmaya devam edecek mi.

Aslinda opeldede edecekti ama opel 2013 yilinda comboyu bitirdi doblo varken satamadilar yenilik comboya uygulanir mi bilmem

@doblo vip premio

Üzülerek katilmadigimi söylemek istiyordum, yukardaki örnekte de gördüğümüz gibi her defasında eğilip aynaları kapatmak gerekiyor İnsanız sonuçta unutabiliriz ve çabuk bozulacak diye kendimizi masraf a sokmuş oluruz ayrıca fiat a gelene kadar bir çok marka ve model katlanır ayna yaptı ve su an katlanır aynalar her araca uygulanabilir ve isteyen kontağa isteyen kumanda yardımı ile kapanıyor.

Ben d4 e geçsem kesinlikle anahtar a almaya çalışırdim sistemi.

Gokhan ticaride suan partner tepee ve berlingonun fulunde vardi suan doblo connectede oldu bana gore gerek yok anahtar olayina

ama bazi arabalarda ornek fluance privelege te birdefa kitlediginizde kapiyor sonra marsa basmadan acmiyor bu guzel

ama qashqai de doblodaki gibi fiat freemontada doblodaki gibi bana boyle daha mantikli geldi

@doblo vip premio

bana göre ya senin dediğin gibi fluance de sistem olsun yada madem elle kontrol yapılıyor , bu anahtarda bagaj düşmesi gibi bi düğme daha eklenip onla kontrol yapılması daha mantıklı gibi ve ben bunu tercih ederim.

Yine de dediğim gibi bazı şeyler kişisel olduğu için bu tür şeyler kişiselleştirilemez o yüzden fabrika nasıl çıkardıysa bizde o şekilde kullanmak mecburiyetindeyiz 🙂 zevkler ve renkler tartışılmaz ve bu da modifiye kavramını getiriyor , çoğu kişi kendi tercih ve zevkine göre aracını değiştiriyor.

Aynen oyle fluancedaki mantikli ama yapmamislar bunada sukur

dün izlemiştim o köstebek gibi dubalardan nasıl geçiyorlar hiç acıma yok bunlarda😀

romork kontrol sistemi bile var promaster citlerde devrilme önleme sistemi gibi güvenlik sistemleri en üst seviyede Amerika Pazarı için güvenlik en önemli olay arka cm otomatiğine önem vermezler ama güvenlik donanımları standart

Back