Doblo Debriyaj musuru ve kalkista silkeleme ve cruise sorunu

bu durumlarda mutlaka ama mutlaka arıza kaydına debriyaj müşürü arızası atmıştır. piyasada 20 - 30 liralık bir bluetooth lu elm alıp elde bulundurmak faydalı olacaktır

Aynı sorun benim aracımda da var çözüm bulabildinizmi acaba. Trafikte acemi sürücü gibiyiz. 1. Vitesten sonra sorun kalmıyor. Sadece kalkışlarda sıkıntı yaşıyorm

Merhaba,
Bir süredir foruma giremedim. Yanıtım geç oldu, kusura bakmayın.
Aynı problem devam ediyor. Bir sonraki bakımda yine dile getireceğim.

Konuyu hortlatmis olacagim ama bu müşür yani sari renkli kol surekli takili mi duracak müşürde

Konuyu hortlatmis olacagim ama bu müşür yani sari renkli kol surekli takili mi duracak müşürde
Evet takili olacak benim sikintimda takili olmamasi idi zaten debriyaj pedalina

Merhaba 2013 Doblo aracın var bir süredir debriyaj müşürü ile başım belada aracım debriyaj müşürü hatası veriyor 2 sefer değiştirmeme rağmen hâlâ sorun çözülmedi sigorta sağlam kablolar sağlam opt ile hatayı siliyorum 10 km sonra hata yine düşüyor CC calismiyor araç silkeleme yapıyor hatayı sildigimde araç düzeliyor sonra yine eski haline dönüyor bu sorun başına gelen varmıdır

Çağdaş oto ile görüşün yardımcı olur

Adres yada telefon numarası alabilirmiyim

Merhaba 2013 Doblo aracın var bir süredir debriyaj müşürü ile başım belada aracım debriyaj müşürü hatası veriyor 2 sefer değiştirmeme rağmen hâlâ sorun çözülmedi sigorta sağlam kablolar sağlam opt ile hatayı siliyorum 10 km sonra hata yine düşüyor CC calismiyor araç silkeleme yapıyor hatayı sildigimde araç düzeliyor sonra yine eski haline dönüyor bu sorun başına gelen varmıdır

Sorunumu tesadüfen buldum beyin e gden kablolardan birinin kopuk olduğunu gördüm (dreksiyon yağinin hemen arkasında ) kablo nasıl kopmuş bilmiyorum kablonun tamirini yaptım. Cruise control silkeleme devir dalgalanması herşey değişti araçta yakitinda bile olumlu iyilesmeler farkettim bir müsürun bunlara sebep oluyomus aynı sorunu yaşayan arkadaşlar kabloları takip edin arızalarıniz bı ihtimal aynı sebepten kaynaklaniyo olabilir

Dosyalar

• IMG_20240827_042306.webp
    IMG_20240827_042306.webp
    79,2 KB · Okunma: 31
Benim debraj pedalına bağlı müşir elimin değmesi ile kırılmıştı. Bir sure oyle bindim. Daha sonra onu degistirdim. 1.3 multijet orj taktik . Tanidik da elde o vardı. Değiştirmeden önce vites geçişlerinde gaz kesmediğini fark etmiştim. Kalkışta da destek oluyor. Ufacık bir müşir çok farkediyor. Onu oraya koydular da vardır bir bildikleri.

Bununla geçmiş olsun

Bende d4 1.6.105 trekking var hız kontrol ve vides değiştir göstergesi çalışmıyor .Birde yokuş kalkış hemen bırakmıyor.
Elektrik sistemine baktır dedi usta.

Back