Doblo 1.3 90 mı 1.6 105 mi?

@bastakli18
bence yük taşımayı düşünüyorsanız 1.6 , yük taşımayacaksanızda 1.6 tavsiye ederim.
yük taşıma olayında panorama modeli otomobil geçtiğinden sıkıntı olurmu bilmiyorum,ama kamyonet geçen premio vb. kasalarda ise k belgesi durumu mevcut karar sizin. (yükten kastınız ticari veya benzeri emtia ise)

Hatta bakım 20000 de 1 iken 1.3 motorda 10000 de 1 bakım... bence 1.6 var iken 1.3 alınmamalı... bütçe uygunsa...

Benimde 1.6 ben hic 20.000 de bakim yaptirmadim servis yagi degistirince bi sonraki 10.000 km sonra degisecek diyor

Panoroma alıcaksanız 1.6 dan baska alternatif yok saten

Selçuk Abi araba şahıs adına kayıtlı ise k belgesine gerek yok bencede panoroma ya okadar fark vermeyin

biz 3 doblomuzuda 1.3 aldık çokta memnunduk d4 1.6 1.6 yı kullabnın ca tadının farkını anlıyorsunuz

@doblo vip premio
maalesef oğuz'cum eğer ki araçta taşıdığın emtia ticari vasıfta ise sahış veya şirket fark etmiyor .
polis arkadaşlar ya nakliyecilik yapıyorsun yada bu taşıdığın mal senin diyerek cezai işlem yapıyorlarki ,malum şahıs firmasıda aynı kategori içinde tecrübe ile sabit.
denetimlerde ki memur arkadaşlar hiç sektirmiyorlar 😉

ticari amaçlı olursa istiyorlar abi orası doğru ama zaten şahıs adına kayıtlı ise istsende o belgeleri alamıyorsun vergi levhası istiyorlar

beninm demek istediğim farklı idi yani şahıs adına kayıtlı aile için kullanılıyorsa k belgesi istemezler

@doblo vip premio
eyvallah kardeşim orası doğru;
soruyu soran kardeşim yük taşıyacağını belirtiği için yazmıştım 🙂 😉

Tabi yükten kastı ne o da önemli senede birkaç kez köye gidip oradan yem yiyecek getiriyorsa yada kendine dolap vs. aldıysa bunlar normal şeyler polislerin bu konuda zorluk çıkarmaması lazım. Ben bu dediklerimi çok taşıdım ama hiç denetime denk gelmediğim için polislerin tutumunu bilemiyorum. Ama hususi malım diyerek arkaya 3 lcd, yada 5 top kumaş atarsan tabi inanmamaları normal 🙂 1.6 yı tek geçerim 1.3 de kullandım ama 1.6 başka.

1.3 2011 d2 safeline kullanmış olara ve izmir Balçova rampalarinda beni üzdü için bende 1.6 diyorum arasında çok fark var akşamlar arkadaşlar

Benzinli binek otomobilden Doblo 1.3 e geçince hayal kırıklığına uğradım resmen kamyonet mübarek.Şu anki aklım olsa kesinlikle 1.6 sını alırdım.

@ustabirol
O araç euro 4 yani yine seri o araç

Bide sen benim euro 5 1.3 binsen kafayı yediriyor insana kağnı gibi bazen şahincilerden makas yiyoruz basarsan kulağı sağır ediyor

Ali kardeş şimdi d3 1.6 var süper anlatmama gerek yok sanırım çünkü 1.6 cilar bilir 170 gidiyorum ne ses var nede titreşim daha önce 1.6 tdi jetta vardı onun gibi nerdeyse onu hiç aratmiyor ben memnunum

@MaÇKaLı67
İmza atiyorum.aynen...

şimdi 1,3 ü satsam 1.6 safeline bile alsam en az 18-20 bin fiyat farkı istiyorlar değermi diye düşünüyorum açıkçası çünkü o rakama çıkınca 1.6 dizel binek çok güzel araçalr alınabiliyor.

Back