şoför kapısı açılmadan dışarıdan hiç bir kapı açılamaz zaten (oto kilit 20kmh üzerinde kilitler , oto kilit mevcut değilse manuel olarak el ile kilitlenmesi gereklidir.)
@DobLoPremio
Bendeki d4 premio da şoför kapısından merkezi kilidi açınca açılıyor tüm kapılar. Kapıyı tamamen açmıyorum mandalı ortaya getiriyorum sadece en dipten.
@snap_80
O zaman otomatik kilitleye alın menüden. Bagaj açmak gerektiğinde kapıyı açmadan mandalı kaldırsanız olur. D3 de böyle... Veya şunu deneyin, adamlar bagaç kapısını aç dediğinde mandaldan önce kilitleyip sonra açmak da işe yarayabilir.
@Abdullah313
Bahsettiğiniz otomatik kilidi kaldırdım ki kapıyı manuel kilitlemiş olsam dahi şoför kapısı fiziki olarak açılmadan (kilit değil) bagaj açılmıyor.
bir de dışardayken anahtardan açma tuşuna basılı tutunca camlar aşağı iniyor ve kapı açılıyor, anahtardan kapatma tuşuna basılı tutunca hem kapı kapanıyor hem camlar
Araç şöför kapısı cam açma tuşlarının hemen altında dikdörtgen bi tuş var üzerinde kare bı resim içinde kilit
Ben aracımda ne işe yaradığını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar bilindiği gibi bazı D3 doblolarda ekranda dış hava sıcaklık gösterge yeri var ama boş yani sıcaklığı göstermiyor. bunun için sensör bağlantısı yapılıp beyinden aktif edildiği zaman dış hava sıcaklığı göstergesi de aktif oluyor. ben eskişehirdeyim. teamdoblo stickerı olan arkadaşlara da ücretsiz aktif edebilirim 🙂