Doblo'ların bilinmeyen özellikleri

@dr20mouse
Bende oyle olmuyor araba zaten kilitli degil ama bagaj acilmiyor illa kapi acilmasi gerekiyor

@kaan_akcay

şoför kapısı açılmadan dışarıdan hiç bir kapı açılamaz zaten :okyrm: (oto kilit 20kmh üzerinde kilitler , oto kilit mevcut değilse manuel olarak el ile kilitlenmesi gereklidir.)

@DobLoPremio
Bendeki d4 premio da şoför kapısından merkezi kilidi açınca açılıyor tüm kapılar. Kapıyı tamamen açmıyorum mandalı ortaya getiriyorum sadece en dipten.

@dr20mouse

Demek istediğimde buydu tam olarak

@snap_80
O zaman otomatik kilitleye alın menüden. Bagaj açmak gerektiğinde kapıyı açmadan mandalı kaldırsanız olur. D3 de böyle... Veya şunu deneyin, adamlar bagaç kapısını aç dediğinde mandaldan önce kilitleyip sonra açmak da işe yarayabilir.

@Abdullah313
Bahsettiğiniz otomatik kilidi kaldırdım ki kapıyı manuel kilitlemiş olsam dahi şoför kapısı fiziki olarak açılmadan (kilit değil) bagaj açılmıyor.

bir de dışardayken anahtardan açma tuşuna basılı tutunca camlar aşağı iniyor ve kapı açılıyor, anahtardan kapatma tuşuna basılı tutunca hem kapı kapanıyor hem camlar

Araç şöför kapısı cam açma tuşlarının hemen altında dikdörtgen bi tuş var üzerinde kare bı resim içinde kilit
Ben aracımda ne işe yaradığını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

@ibrahimyaltirakli
hangi kasa aracınız

Profil deki doblo3 2010 model1.3 dinamik

arka yolcu camlarını kilitlemeye yarar

Ama yunus bey onlar kelebek tip cam nasıl olur ki

Ya birde size bir sorum daha olacak
Kalorifer düğmeleri arkası ışıkları patlamış nasıl değiştirilir bilginiz var mı

@ibrahimyaltirakli
enyakın oto elektrikciye uğrayın
iyi geceler

arkadaşlar bilindiği gibi bazı D3 doblolarda ekranda dış hava sıcaklık gösterge yeri var ama boş yani sıcaklığı göstermiyor. bunun için sensör bağlantısı yapılıp beyinden aktif edildiği zaman dış hava sıcaklığı göstergesi de aktif oluyor. ben eskişehirdeyim. teamdoblo stickerı olan arkadaşlara da ücretsiz aktif edebilirim 🙂

Dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    58 KB · Okunma: 131
  • 2.jpg
    2.jpg
    48,2 KB · Okunma: 135
O tuşa basarsanız (ışık yanar)arka camları sizden başkası yani arkada oturanlar açıp kapatamaz

Arka cam kilidi olmasin o

@Ekrem

Bende merak ediyordum neden sıcaklık göstermiyor diye. Konu açmaya değecek bir şey olmadığından soramamıştım 🙂 Sensör nereye takılıyor.

Back