doblonuz zıplıyorsa

geremy tarafından yazılan metin:
yolu öğrenmişlerdir😀

Rekabet ön plânde değil artık. Eskisi gibi ataklar yok. 🙂

Vinçler çeker sonra hoooop yukarı 😀

Kepçe lazım o zaman 😀😀😀😀😀😀

ben birtek şeyi biliyorum. reno cusu wosvos cusu ford cusu partnercisi citroencisi hyundı cisi hepside doblo konusunda bir fikir duruyor dışarıdan. bu araba neden bizden az yakıyor gıcıklar birde yolda sol çekiyorlar nasıl oluyor... denildiğini çok kardeşlerimizin ağzından duydum. gerisi hikaye bana.

öyle demişken doblo 1.9 jtd ler bana yolda gıcık gidiyor😀😀😀 kapışıyorlar benle, biraz basıyorm galyana gelip f1,5 yapıyorlar sonra bırakıveriyorum seviniyorlar. maaşallah 1.9 D2 lerde yaman araba önceki yıllardan bilirim. ama şimdi ayağımın altında gaz pedalı kadar kolaya kayıyor ve arkalarda kalıyorlar🙂 hepsine sevgiler selamlar🙂

kokplot tarafından yazılan metin:
öyle demişken doblo 1.9 jtd ler bana yolda gıcık gidiyor😀😀😀 kapışıyorlar benle, biraz basıyorm galyana gelip f1,5 yapıyorlar sonra bırakıveriyorum seviniyorlar. maaşallah 1.9 D2 lerde yaman araba önceki yıllardan bilirim. ama şimdi ayağımın altında gaz pedalı kadar kolaya kayıyor ve arkalarda kalıyorlar🙂 hepsine sevgiler selamlar🙂

1.9 JTD, 1.6 Multijet'e göre çok çok seri Abi. Demekki şoförlük yok onlarda. 🙂

DobloM tarafından yazılan metin:
kokplot tarafından yazılan metin:

1.9 JTD, 1.6 Multijet'e göre çok çok seri Abi. Demekki şoförlük yok onlarda. 🙂

hangisi hızlı*hmm*

JTD tabikide 😀

Multijetini geçer anca, JTD'yi geçemez.

1.4 benzin ve 1.3 dizel içinde, kalkışta benzin geçer ama, dizel sonradan topuklar 😵

Maksimum hızlarda 1.3 önde olması lazım. Tork değerinden dolayı.

fabrika verileri tam tersini söylüyor.
belki vites geçişlerinde hızlanmada tork etkili olur ama düz yolda uzamaya başlayınca geri kalacaktır 1,3

Yeni seri için ama Abi, onuda unutmamak lazım. 🙂

Doblo active için değerler: (Eşitlik olsun diye aynı paketleri seçtim.)

0-100km/h:

1.4 için 17sn
1.3 için 16.4 sn,

Son hızlar:

1.4 için 92 mil(148.059648),
1.3 için 97 mil(156.106368).

Sanırım açık ve net Abi, Benim DobloM, Senin Doblonu döver. 😀

Back