Selamun aleyküm arkadaşlar. Benim aracım 2004 1.9jtd. 133xxx km de. Öncelikle ecufast yazılım benim araca olur mu? Yaptıran var mi? aracı ticari amaçlı değil aile aracı olarak kullanıyorum. Yük vs taşımadığım için yinede yaptirmami önerir misiniz?
@gkhng46
1.9 JTD çekişi iyi olan bir motor bence gereksiz.Aracınız km fazla olduğu için pompa enjektör durumlarını kontrol ettirin bakımlarını orijinal yedek parça ile 1000-2000 km önce yaptırırsanız aracınızdan maximum verim elde edersiniz.
@yunus0635
Hocam basmışsın sanki biraz 🙂
Vallahi ben bıktım çevreme söylemekten . Araçlar ikiye ayrılır : ecufast öncesi ve sonrası . 4 yıllık üniversiteyi 2 yılda bitirebilmek gibi ecufast 🙂 Allah kaza bela vermesin hocam . MaşaAllah değerler çok iyi yine
Ben az önce aradım amma fiyatta anlaşamadım.kredi kartı tek çekim 600 tl dedi.açıkçası bana fiyat çok geldi.500 e tamam deseydi yaptıracaktım.sağlık olsun.
Arkadaşlar herkese selamlar ben bir kaç gün önce ecufast yaptırdım merak ettiğim yaptıran arkadaşlar eğer yaptırmışlarsa dynotest sonuçlarını paylaşabilirlermi,teşekkürlerler.