EcuFast Performans Farkı...

Kime soruyorum herkez yaptırma diyo yok motorun ömrü kısalıyomuş yok bilmem ne. İnsan ister istemez korkuyo.

@Demir hüseyin
Korkmayın

herkes diyo arabanın sınırlarını zorluyo yok efendim aşıyolar iyi bi şey olsa fabrika niye yapmasın yav demiyolar ki bize fiyat çok geldi ben yaptırmam diye hep çamur atıyolar peki diyecek sinizki millet hep salıyomu yok tanıdıktan duyuyo arabaya program attırdım motor yedi yok çok yakmaya başladı bu yapan adam sana zaten söylüyor normal kullandığınız gibi kulanırsanız az yakar motorda bi sıkıntı çıkmaz ama tutarda sen hep sıkıştırırsan motor ömrüde azalır araba çok da yakar zaten arabayı düşük devirde kullan araba zaten az yakıyor ama o zaman da gitmiyo diyolar ondan bizim memlektin arabası hep yakar dene diyolar 1 hafta 1 ay neyse kullan beğenmessen gel paran iade orjinaline çeviriyolar

@yunus0635

Sticker nereden temin edebilirim temirdag saraydayim bana yakin bi il yoneticisi var mi

Bu gün itibariyle bende dobloma konya Zafer oto cam da yazılım artırdım
20171125_124931.jpg
20171125_124931.jpg

Dosyalar

• 20171125_130803.jpg
    20171125_130803.jpg
    128,6 KB · Okunma: 18
Son düzenleme:
Tekirdagda yetkili ecofast var mi

150 km lik şehirler arası yolculuk yaptım aracım 160 ı anca yokuş aşagı görüyordu şimdi o yolda 180 yaptım ama hıza karşıyım belirgin bir performan artışı oldu 1.3 70 lik bir doblo için. ayrıca 500 tl ye yaptılar

@ahmet-42

Hayirli olsun.

teşekkür ederim

EcuFast yetkilileri yazılım attıkları doblo lara niye sticerlerini yapıştırmıyolarki bedava reklam olur bizim sayemizde

@ahmet-42

stickır sız olmaz 🙂🙂🙂

IMG_20151227_150531.jpg

@ahmet-42
zaten siz demeden yapıyolar

1.3 multijet 90 d4 kasa 2005 aracıma yaptırdım çok abartılı bir fark olmamasına karşın
trafikteki anlık bayılmalar kısmen geçti çekiş eskisine nazaran biraz daha iyi.

@Özmeriç

Zaten ekstra performans istemediğiniz de yapılan standart ayarlar ile düşük devirlerdeki bayılmaları gidermiş oluyor diye biliyorum

tekirdağ bölgesinde ecufast subesi varmı sitesinden bi tel aldım ama cevap veren yok.

benim araca yapıştırmadılar bende o yüzden yazdım sticer oldugunu bilseydim isterdim

merhabalar

aranızı yeni katıldım 2015 1 6 doblo premio sahibiyim ecufast için Ankara da gidebileceğim yer neresidir
ve fiyat konusunda teamdoblo üyesiyim demem yeterlimidir yardımcı olursanız sevinirim

tşkler...

Back