EcuFast Performans Farkı...

@ates
kardeş hoşgeldin profil ayarlarınızdan avatarınızı oluşturun

ve bu linke tıklayıp sponsorumuza uğrayıp kürşat dalkılıç abimizle görüş yardımcı olur
yunus kılıç ın. selamı var demeyi unutma

(link)

@ates

Kürşat Dalkilicin yanina gidersen benimde selamımı sole Gaziantep den Mustafa Ateş de tanir.

cumartesi ecu fast yaptırdım 2. vites canlandı fakat çok bi fark göremedim yada psikolojik çok şey bekledim

@Mrt-4
250km rodajın var daha abi

onu arkadaşta söyledi fark yok diyemem tabiki ben kendimi fazla kurdum sanırım uçacak kaçacak gibi onun için acebalardayım kış bakım seti hediye ettiler sağolsunlar denemedeyim hala

@Mrt-4
burda konuyu 1inci sayfadan itibaren okuyun

zaten gitmeden çok inceledim yorumları epeyce gözattım teori ve pratik aynı olmuyor genel olarak 10/9 memnuniyet var farkındaym

Bende aracıma ECUFAST Haramidere'de yazılım attırdım ve EGR iptali ve Partikül iptali yaptırdım.Farkını yaşayıp göreceğiz.

aynı yerde bende yaptırdım fakat egr ve partikül yaptırmadım bende bilgisayrdan mı kapatılıyor egr yoksa eski sistem conta kesip kapanıyor mu ve fiyatı ne kadar oldu egr ve partikül

@Mrt-4
uzun süren yüksek fiyatlı işlemler.

(link)
FB_IMG_1517598155773.jpg

Yazılım araç garantisini etkiler mi...

Yani garanti bozulur mu

Ben yaklaşık 1 ay önce yaptırdım memnun değilim tamamen psikolojik tabi bu benim fikrim kendi adıma tavsiye etmiyorum

120 beygir multijet 2 alın geçin artık yazılıma gerek yok zaten yuksek geniş araç rüzgar direnci çok yandan sağlam lodos yese hizliyken araç devrilir.

@dr20mouse
onada yazılım var olunca yerinde duramıyo gıpırgıpır oluyo

@cskn_35

@cskn_35

sen servise ağzınla söylemediğin sürece bozulmuyorabi benim araçta garantili devam ediyo
ecufast yazılımımı izmir ecufast cem abi yaptıon numara oldu selamımı söyle yaptır abi sende

Back