cankiymaz26
Aktif Üye
- Adı
- can
- Kan Grubu
- 0 +
- Meslek
- Ev İç Dekorasyon Duvar Kağıtçılık
- Modeli
- Araç Yılı
- 2007
- Renk
- Crono Gri
Merhabalar sayın doblo ailesi eskişehirden selamlar konunun chip tunıng olduğunu görünce hemen bilgilerimi deneyimlerimi aktarmak istedim.Öncelikle aracım 2007 d2 1.3mjet 75 olan modelini kullanmaktayım yaklaşık 5-6 aydır arac bende sürekli faal olarak gün içerisinde kullanmaktayım gerek şehir içi gerek şehir dışı aracta şunu fark ettim motor hacmi kücük olduğundan düşük devirlerde ufak bir toparlanma sorunuyla karşılaşıyordu aracı sürekli kontrol ettiririm gerek performans gerek yürüyen olarak herhangi bir aksi durum mu var acaba diye ama motorum gayet sağlıklı fakat bu alt devir olayı çabuk ivmelenmemesi durumu kafama takılıyordu 3 gün evvel eskişehirdeki Ecufast erman usta ile görüştüm ve aracıma bu uygulamayı yaptırdım bi 50 km falan rodaj olayı varmış arac rodajı tamamladı uzun rampalı yolda aracı denedim ciddi bi şekilde 1 2 3 viteslerde alt devirlerde ivmelenmesi değişti daha bi atak oldu 4 ve 5.ci vitesdede aynı şekilde araç sollarken ki o performansı fark ettim çok başarılı bir uygulama ben şahsen tavsiye ederim bunlarla birlikte birçok + yönleri var yakıt tüketimi vs arac yıpranma payı bi çok şey saymıştı ustamız şuan daha yeni kullanıcısı sayılırım dahada zamanla bu bilgi ve tecrübelerimi aktarmaya çalışacağım herkeze hayırlı forumlar iyi günler dilerim