premio2007_55 tarafından yazılan metin:
orası ögle ekrem abi :| doblo bizim vazgecilmemiz ama cddy de fena ya 😉
DobloM tarafından yazılan metin:
premio2007_55 tarafından yazılan metin:
orası ögle ekrem abi :| doblo bizim vazgecilmemiz ama cddy de fena ya 😉
Sana bi travego falan lazım, en güzel onlar tıslıyo 🙂
doblonun normal amotisör de cddy nin gazlımı acep ?🙂brian tarafından yazılan metin:
((*flower*merhaba)) bu tıslama sesi benide bitiriyo, acep o caddy nin amortisörlerini dobloya taksak tıslar mı😀 Sanırım caddy nin kasa daha ağır onunda tıslamaya katkısı var.
brian tarafından yazılan metin:
((*flower*merhaba)) bu tıslama sesi benide bitiriyo, acep o caddy nin amortisörlerini dobloya taksak tıslar mı😀 Sanırım caddy nin kasa daha ağır onunda tıslamaya katkısı var.
diamond tarafından yazılan metin:
DobloM Sadece yakıtta lider gerisi hikaye. konformuş sen bi connecti kullanda ondan sonra konforuna bak 🙂 Abi yok celallenmedim sadece araştırma yapmadan abs yok denmiş yenilerde standart denmişte ondan cevap yazdım 🙂 Hep iyi yanını konuşacak değiliz heralde doblonun kötü tarafınıda konuşmak gerekli haksızsam söyleyiniz 🙂 Alma abs siz diyosunda adam üretiyo şimdi yeni bir doblo almaya kalktan adam yazmış 25.000 bin tl
Yok abs: 1.000 tl
Sis farı : 300 tl
alaşımlı jant: 1.000
böyle böyle çoğalıyo 25.000 diye yola çıkıyosun bi bakıyosun 40.000 tl olmuş 🙂 ben şahsen 40.000 tl verip doblo almam. He connect değil doblo değil bütün araçlarda böyle Beni doblo kullanıcı olarak görün ama kalbim connect 'in yanında her zaman 🙂 Çünkü diğer aracımızda Ford S-Max 2.0 TDCI 🙂
kokplot tarafından yazılan metin:
diamond tarafından yazılan metin:
DobloM Sadece yakıtta lider gerisi hikaye. konformuş sen bi connecti kullanda ondan sonra konforuna bak 🙂 Abi yok celallenmedim sadece araştırma yapmadan abs yok denmiş yenilerde standart denmişte ondan cevap yazdım 🙂 Hep iyi yanını konuşacak değiliz heralde doblonun kötü tarafınıda konuşmak gerekli haksızsam söyleyiniz 🙂 Alma abs siz diyosunda adam üretiyo şimdi yeni bir doblo almaya kalktan adam yazmış 25.000 bin tl
Yok abs: 1.000 tl
Sis farı : 300 tl
alaşımlı jant: 1.000
böyle böyle çoğalıyo 25.000 diye yola çıkıyosun bi bakıyosun 40.000 tl olmuş 🙂 ben şahsen 40.000 tl verip doblo almam. He connect değil doblo değil bütün araçlarda böyle Beni doblo kullanıcı olarak görün ama kalbim connect 'in yanında her zaman 🙂 Çünkü diğer aracımızda Ford S-Max 2.0 TDCI 🙂
vayvayvayvayy.. bu sayfada veryansınlarla dolmuş. hepsi güzel araçlar ama, yılların şöförlerivar buralarda. bilen bilir. diamond senide kızdırmışlar galiba. ben yeni doblomu 100 tane full+full+full+full connect e değişmem🙂 sevgiler selamlar sana kardeşim🙂
beyaz_kaplan tarafından yazılan metin:
Doblo mu connect mi bunu tartşma konusu yapmak dahi yanlış bnm arkadaşn babasınn başına gelmş arabanın yolda giderken motor düşmüş sözleşmede dahi 1000 de 1 gibi bi oranda böyle hatalar olabilir die madde varmş aracı değiştircekleri yerine yaptırıp geri vermişler adama .....🙂 🙂