Gps modüllü çift kameralı G sensörlü kamera

bu link attığın istanbuldaki yer mi senin arkadaşın yoksa örnek olsun diye mi attın abi

bu kameradan bende kullanıyorum. Hayet kullanışlı çekim kalitesi güzel sesler net hız göstergesi ve haritada göstermesi gayet başarılı nokta atış yapıyor. Bir tek g-sensor olayını çözemedim

G sensoru benim bildigim kamera eskiyen kayitlari siliyor ama kamera sarsinti ve kaza ani algilandiginda o kayiti silmiyor sakliyor

Hayırlı olsun
G sensörü hareketleri algılamak amaçlı.
Hareket hissedince kayita başlar
Mesela akşam bıraktın .Hırsız girdi araba sallandı kayita başladı. ...
Gibi .
Yada sen hareket ettin otomatik kayita başladı.
Diye biliyorum ben.
Iyi günlerde kullanın.

Özellikle taksicilerin ve minibüs şoförlerinin kesinlikle kullanması gereken bir ürün. Taksici olsam kesin böyle bir şey alırdım. İçeriyi de çekmesi önemli.

hayırlı olsun güle güle kullanın.

@oktay_1975

👍

Teşekürler arkadaşlar oktay arkadaşımızın dedigi gibi harekete yada darbeye duyarlı olmasını saglıyor en hassas ayara getirdigimde sadece darbelerde yani yolda giderken ufak bir çukura düştügümde alet kayda başlıyor

(link).

$_1.JPG

İlgilenenler baksın, obd portundan bilgi alıyor, araç hakkında detaylı bilgi gösteriyor.
$_3.JPG

Son düzenleme:
konuyu hortlatıyorum,bu günlerde kesn alıcam ama elektronik uzmanımız @bakiergul Konu hakkında ne düşünüyo? onun fikri önemlidir dostlarum..
Shadow GT680W Full HD 1080P hala aklımdaki tek alet...

Son düzenleme:
Aliexpresten almistik tek kamera hafiza kart destekli 1 yil dolmadan bozuldu malesef..

@mali_55
Ne diyorsun. Ben kullanıyorum masallahı var.

@mesut170
Malesef dostum.. Tamiride mumkun.olmadi...

Aliexpresten
Screenshot_2016-03-14-21-19-53.png

@mali_55
Nedir arızası hele anlat bakem

@mesut170
Ekran gitti kayit yapmiyor.. Elektronikci arkadas bakti olmuyor dedi.. Attim zaten dostum. Hayirlisi zaten uygun almistik

@mali_55
Yapma ya.Arkadaşa aldığın ne alemde

Back