İşte Stickerimiz...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JANJ@N
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi sticker yaptıramAdık yav...

serdarengin tarafından yazılan metin:

La ben yaptırdım da ne oldu elimde patladı. O kadar söyledik adam dikkat etmemiş renklere negatif baskı yap dedik gitmiş dümdüz basmış. Araç koyu renk olduğundan göstermiyor 🙁

istanbuldakizmirli tarafından yazılan metin:
serdarengin tarafından yazılan metin:

La ben yaptırdım da ne oldu elimde patladı. O kadar söyledik adam dikkat etmemiş renklere negatif baskı yap dedik gitmiş dümdüz basmış. Araç koyu renk olduğundan göstermiyor 🙁
cama felan yapıştırdın mı abi??

arkadaşlar benim düşüncem böyle yapışkanlı degilde cıkartmalı olarak yapalım ben bi uygulama yapacagım ozaman sizinde dikkatinizi cekeceginden eminim sürgü sag ve sol kapı lara uygulıyacagım ozaman bide öyle görün yazıyı ilk yapıştıran biri olarak bnce dediğim şekilde daha güzel olacak

kardelenkurt
abi banada da Göndere bilirmisniz 5 adet 🙂 arac sayisi biraz cok ama nabalım yeni kasa aLdık 3 adet arac yabısdıralım Hemen

beyler yapışkanlar harbi çok güzel olmuş ya reklamcıdan çıkarttırayım ben de en iyisi

Lütfen Kendinizi Tanışma Bölümünde Tanıtınız Aksi Halde Soru ve Sorunlarınıza Cevap Verilmeyecektir...

abilerim multijet yazısının üstünden başka nerelere yapıştırabiliriz bu sticklerimizi 🙂

sağ sol ön çamurlukta sinya altı çok uygun olur

denedik oluyor🙂hemde güzel

ben arka yan camlara içten yapıştırmıştım.
2 sene önce falan 😀
fotoları paylaşmak aklıma gelmedi unutmazsam çeker paylaşırım.
camlar koyu renk olduğu için fazla göze çarpmıyor ama.

bende yaptırcam ama yazı olarak yaptırmayı düşünüyorum yada cama içten yapışacak şekilde olsun istiyorum

SÜPER MAAŞŞALLAH

konuya bayadır bişey yazılmamış ama ben yazdım mecbur. bu yapıştırmalardan elinde olan varmı alabilirmiyiz

Back