- Adı
- Serdar Engin
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Satış Md.
- Aracınız
- Başka Araç
- Modeli
- Diğer Model
- Motor
- 1.6 Multijet
- Araç Yılı
- 2018
- Renk
- SİYAH
ewet ewet..
can kardeşimön de arka da silecekler üzerinden geçiyor ama sorun çıkartmıyor ......Transferin peşinden aracı güneşte bırakıp iyice priz ettirdim cama stickerleri ...yani sıkıntı yok.....cAn 3436 tarafından yazılan metin:
arka taraf çok güzel olmuş baki abi , ön taraftada silecekler çalıştığında stickerin üstünden geçiyomu??
tebrikler abi gerçekten güzel olmuş stickerler...bakiergul tarafından yazılan metin:
can kardeşimön de arka da silecekler üzerinden geçiyor ama sorun çıkartmıyor ......Transferin peşinden aracı güneşte bırakıp iyice priz ettirdim cama stickerleri ...yani sıkıntı yok.....cAn 3436 tarafından yazılan metin:
arka taraf çok güzel olmuş baki abi , ön taraftada silecekler çalıştığında stickerin üstünden geçiyomu??
güzel kardeşim evet doğrudur....Doğru bir görüş açısı sağlıklı sürüş sağlar o ayna orjinal aynanın üzerine yapıştırma değil geçme......4 araçtır ondan ona aktarırım ......Hem görüş açısı çok iyi hemde mavi led ışıkları var gece uzun yolda teyibin olduğu vites konsolunun olduğu yeri tatlı bir mavilikle aydınlatıyor.....premio35 tarafından yazılan metin:
Baki abi, birşey dikkatimi çekti, orijinal aynanın üzerine ek bir ayna mı yapıştırdın. Bana görüş açısı dar geldi dikiz aynasının sen de mi acaba aynı şeyi düşündün
Eyvallah kardeşim gece araç farları vurunca çok fena ışıldıyor.....cAn 3436 tarafından yazılan metin:
tebrikler abi gerçekten güzel olmuş stickerler...bakiergul tarafından yazılan metin:
*clap**clap*bakiergul tarafından yazılan metin:
Eyvallah kardeşim gece araç farları vurunca çok fena ışıldıyor.....cAn 3436 tarafından yazılan metin:
tamam iişte abi dün gittim sordum yok diyolar tek yapmıyoruz diyolar *pissed**pissed*bakiergul tarafından yazılan metin:
Can saçmalama tosunum matbaa mı orası tabelacıya gidecen .....en baba 1 adedine en baba 10 tl isterler......
sizin o reklamcıda iş yok anladın mı ................cacık onlar cacık.....cAn 3436 tarafından yazılan metin:
tamam iişte abi dün gittim sordum yok diyolar tek yapmıyoruz diyolar *pissed**pissed*bakiergul tarafından yazılan metin:
Can saçmalama tosunum matbaa mı orası tabelacıya gidecen .....en baba 1 adedine en baba 10 tl isterler......
artık İstanbul a felan gittiğimizde çıkartırsam çıkartıcam,yoksa yaza kalacak sticker *pissed*bakiergul tarafından yazılan metin:
sizin o reklamcıda iş yok anladın mı ................cacık onlar cacık.....cAn 3436 tarafından yazılan metin:
*tdown**tdown*bakiergul tarafından yazılan metin:
*rofl*
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
*rofl*
valla çok güzel olur Murat abi...adresi adminler fikir alışverişine yazarım sen gönderirsin şimdiden çok teşekkürler Murat abi..................kardelenkurt tarafından yazılan metin:
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
*rofl*
sen adres ver adminim ben sana beyazından 2 tane gönderem 😀