Miracc06
Azimli Üye
Doblo- Kayıt
- 13 Nisan 2018
- Adı
- Miraç
- Kan Grubu
- AB RH +
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Diğer Model
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2005
- Renk
- Mavi
Belki önemli değil ama insan ister istemez huzursuz oluyor cevabınız için teşekkür ediyorum öneriniz dikkate alacağım.
Selamün aleyküm usta baya vakit geçmiş üzerinden ama genede bı sorayım dedim aynı sorun benim doblodada var yükü alınca birde dururken yapıyor birinci viteste iken kalkarken ve dururken neden yapar 3 tane usta baktı bulamadiBelki önemli değil ama insan ister istemez huzursuz oluyor cevabınız için teşekkür ediyorum öneriniz dikkate alacağım.
Aynen bende de oldu şanzıman kulağı ile çözüldü.Aynı sıkıntı bendede vardı gaza basıp çekince tık sesi geliyodu şanzıman kulağı değişti sorun düzeldi ses gitti.
ya teker poryalarinda bisey var aracinizin ya da akslardan yapiyor olabilirEyvallah ustalar herkesten Allah razı olsun geçen gün motor şanzıman kulağıba baktırdım sorun bulamadılar ayriyeten bugünde sanki kışlık lastik takılı gibi ses gelmeye başladı aks başından suphelenmeye başladım
Aks kafasindaki plastik ciktiysa araya toz camur girer bilyeleri bozar ve ses degisir kalkarken dururken her an ses yapar ve en kotusu kopma ihtimali vardir ve yolda birakabilir acilen kontrol ettirmenizde fayda var buyuk ihtimalle kelepcesi cikti tekrar gres surdurun kelepce taktirin 3 4 km sonra duzelmesi lazim duzelmezse akslar degisirya teker poryalarinda bisey var aracinizin ya da akslardan yapiyor olabilir