Kamyonet ruhsatlı araçlar otomobil ruhsatına çevirebilme yasası çıkıyor mu?

2009_premio

Fenomen Üye
Adı
Hanefi BOZKURT
Meslek
İngilizce Öğretmeni
Modeli
Renk
GRANİT GRİ
Abiler arkadaşlar merhaba,
Az önce telefon geldi babam aradı, bi arkadaşı galeriden oblo, kango, berlingo almak için bakınırken berlingo almış. Neyse galerici demiş ""abi yılbaşından sonra bu tür araçlar hususi kullanılıyorsa camlı koltukluysa binek ruhsatına çevirilebilecek, yılbaşında tekrar bu yasa çıkıyor"" demiş

Siz ne diyorsunuz bu duruma biliyosunuzki 2004 ten önce bu yasa vardı tekrar gelir miki?

ilk defa duydum
çıkarsa güzel olur
ama vergi kaybı olacağından zannetmiyorum

valla bizim potronda yılbaşından sonra bzim araçlar husisi olucak dedi.. dükkan arabasına reklam yaaptırtıyoduk k belgesi lazım degil mi d e sordum

bizim buradaki sigortacılarda öyle söylüyorlar

Guzel haber insallah gerceklesir...

yaşadık o zaman desenize 🙂 merak ettiğim bişey var doblo panaromanın akibeti ne olur acaba 🙂 üretimden kalkar sanırım.

ben duymadım ama eğer olursa harika olur ve en mantıklısı olur bence ama olacağını bende sanmıyorum ama inşallaj olur

doblo panoroma kalmaz heralde

Az önce telefon geldi babam aradı, bi arkadaşı galeriden oblo, kango, berlingo almak için bakınırken berlingo almış. Neyse galerici demiş ""abi yılbaşından sonra bu tür araçlar hususi kullanılıyorsa camlı koltukluysa binek ruhsatına çevirilebilecek, yılbaşında tekrar bu yasa çıkıyor"" demiş

Siz ne diyorsunuz bu duruma biliyosunuzki 2004 ten önce bu yasa vardı tekrar gelir miki?
sevgili kardeşim...bende 7 koltuk tescilli Hyundai starex var geçen hafta muayeneye gittim....iki sene olarak tescillediler....bir yanlışlık olmasın diye sordum hemen ...abi 9 koltuk ve altı husisi kullanımlı ticarilerin tescili iki yıl oldu dediler....

İnşallah böyle birşey vardır çok sevindim.17 aralıkta bizim doblonun muayenesi var inşallah 2 yıllık yaparlar😀

2. el doblo fiyat artar ozaman

sevgili kardeşim...bende 7 koltuk tescilli Hyundai starex var geçen hafta muayeneye gittim....iki sene olarak tescillediler....bir yanlışlık olmasın diye sordum hemen ...abi 9 koltuk ve altı husisi kullanımlı ticarilerin tescili iki yıl oldu dediler....
sadece muayenede farklılık olacak o zaman hususi kullanıldığı için, yine iyi abi acaba 1. köprü işi ne olur

bizimde aralıkta muayne inşallah böyledir süper olur vallahi

bencede doblo ve bu sunuf arçların satışı dahada hızlanır inşallah 1. köprüdende geçerler

Aralık'ta muayenesi olan arkadaşlar haberlerinizi bekliyoruz. Bakalım gerçekten böyle bir uygulama var mı? Muayenenin 2 yıl tescilli olması bile büyük bir adımdır.

Merhaba Arkadaşlar,

Araç cinsi Minibüs olup koltuk sayısı 9 kişiye kadar olan araçlar Otomobil oldu. Araç cinsi Kamyonet olan Doblo, Kangoo, Caddy v.s halen 1 Yıl olarak yapılmaktadır.

Merhaba Arkadaşlar,

Araç cinsi Minibüs olup koltuk sayısı 9 kişiye kadar olan araçlar Otomobil oldu. Araç cinsi Kamyonet olan Doblo, Kangoo, Caddy v.s halen 1 Yıl olarak yapılmaktadır.

otomobil olmaz.sahipleride kabül etmez çünkü o araçların en küçügü 2,0 motor üstü.yani vergi fena çarpar.muayenesi 2 yıl olmuştur.

Merhaba Arkadaşlar,

otomobil olmaz.sahipleride kabül etmez çünkü o araçların en küçügü 2,0 motor üstü.yani vergi fena çarpar.muayenesi 2 yıl olmuştur.

Evet aynen öyle 🙂

ben dün sorduttum trafiğe böyle birşey yokmuş malesef

İnşallah diyelim.Aslında olması gerekende bu.Ben sadece geniş aile aracı diye aldım.Sonuçta ticaret yapmıyorum.Yük,eşya yada insan taşımacılığı için kullanmıyorum ama devlet baba ticari araç vergisi alıyor.Baştan saçmalık zaten.

Back