KLASİK OTO KOLEKSİYONUMDAN SEÇMELER

bende de var klasik oto merakı 80 ne yakında maket arabam var ama vitrinim yok hepsi kolilerde duruyor *no*

neler var kardesim....kaca kac ornek ...satarsan uygun alirim...ziyan olmasinlar...

abi bende 1957chevrolet corvett de var 2000 model de var ama hiç birini satmam bu dünya daki en büyük zevklerimden birisi hemde bir çogu baba yadigarı 16 yaşından beri onları cilalar temizlerim 😀

maşşallah...

marttamı😀😀😀😀 harika,gözün aydın kardeşim...Allah tamamına erdirsin...sağlık sıhhat versin inşallah...

bende de var klasik oto merakı 80 ne yakında maket arabam var ama vitrinim yok hepsi kolilerde duruyor *no*

neler var kardesim....kaca kac ornek ...satarsan uygun alirim...ziyan olmasinlar...

abi bende 1957chevrolet corvett de var 2000 model de var ama hiç birini satmam bu dünya daki en büyük zevklerimden birisi hemde bir çogu baba yadigarı 16 yaşından beri onları cilalar temizlerim 😀

he. iyide neden kolideler sormasi ayip...kolide karincalanir onlar.....sakliyacaksan onlarin spreyi ve yagli kgitlari var bilgine....

babam meraklıydı ondan bana bulaştı benden de martda dogacak ogluma kalaçak

iste en guzel baba mirasi...supersin tuttum seni.....birakmam daha...

abi çok güzeller maşallah diyorum

bende onlara gözümgibi bakıyorum bende bu hafta tüm maketlerime cila yaptım vçok hoşuma gidiyorlar

bakmalisinda zaten.....onlar maket degil canli ben onlarla konusuyorum....

😀😀😀

gencguc onlar kolide durur mu ya bi vitrin ayarla onları izlemek bakmak çok zevkli oluyor bu arada gözün aydın

SLM BAKİ BEY, 4 ÇOCUĞUN ARASINDA NASIL MUHAFAZA ETTİN,MERAK ETTİM.ÇOK GÜZEL Bİ HOBİ. BENİM ÇOCUĞUNDA VAR AMA ŞİRKETTE SERGİLİYOR.SLM MEVLÜT.*comfort**clap**bye*

ya çocuk dogsun evede yeni yerleştik yaza inşallah vitrin yapıp resimlerini eklerim

Kardeslerim daha önce size klasik oto maket koloksiyonumdan söz etmiştim......şimdi sizle bir bölümünü paylaşıyorum......yorumları alayım

aga bu üstteki bordo araba nedir?bordo arabanın arka yanında kalan araba 68 mustang mı abi?ölürüm ben ona...hele helede kırmızısına...hele helede cabriosuna!

SLM BAKİ BEY, 4 ÇOCUĞUN ARASINDA NASIL MUHAFAZA ETTİN,MERAK ETTİM.ÇOK GÜZEL Bİ HOBİ. BENİM ÇOCUĞUNDA VAR AMA ŞİRKETTE SERGİLİYOR.SLM MEVLÜT.*comfort**clap**bye*

abicim akillari erene kadar evin altinda atolyemde ozel spreyini sikip yagli kagitlarda sakladim...

simdi cam dolap yaptim.... icinde bir bolumu. 2000 kusur tane var mevlut baba...cocuklugumdan beri her gittigim ilden ve ulkeden aldikca aldim...hala aliyorum...

Kardeslerim daha önce size klasik oto maket koloksiyonumdan söz etmiştim......şimdi sizle bir bölümünü paylaşıyorum......yorumları alayım

aga bu üstteki bordo araba nedir?bordo arabanın arka yanında kalan araba 68 mustang mı abi?ölürüm ben ona...hele helede kırmızısına...hele helede cabriosuna!

hehehehe demekki koleksiyonun tamamini gorsen......olecen raptor ustam.....

HASTASIYIMMMM:d:d:d

hehehehe demekki koleksiyonun tamamini gorsen......olecen raptor ustam.....

mustang mi abi?mustang mi?mustang mi?

boldo olan oldsmobil.....orada mustang yok...ama koleksiyonun icinde bir kac cesit var. senin icin bir ara resimlerim.....hemde bayrak kirmizi var....

oy oy oy oyyyyyyyyyyyy hastasıyımmm😀

hemde otomatik vites mandalli T kol....

Back