KLASİK OTO KOLEKSİYONUMDAN SEÇMELER

Bazı Klasikler

e3vc_59a_u0.jpg

e3vc_fbe_u0.jpg

ux0o_d21_u0.jpg

ux0o_8b9_u0.jpg

ux0o_d7a_u0.jpg

whjp_c5f_u0.jpg

1a32_cb8_u0.jpg

1a32_708_u0.jpg

1a32_18d_u0.jpg

1a32_395_u0.jpg

1a32_0ba_u0.jpg

1a32_44b_u0.jpg

w1m7_f32_u0.jpg

w1m7_6c5_u0.jpg

15n0_b49_u0.jpg

1aep_21d_u0.jpg

15ke_d14_u0.jpg

1t57_4b4_u0.jpg

süper paylaşım için teşekkür ederim sait.

magırus deuts... dııızzzzzzzzzttt! 😀😀😀

harika klasikler

siz simdi o ford fk yi saviem i fare burun renoyu bunlari canli gormemis binmemisinizdir...ulen ne sansli adammisim beeee

siz simdi o ford fk yi saviem i fare burun renoyu bunlari canli gormemis binmemisinizdir...ulen ne sansli adammisim beeee

Ben Bazılarına Bindim 😀 Klasik Meraklısı Olmak Farlı

icinizde istanbuldaki traleybusu hatirlayan varmi.....makasi telden atlar vatman cikar damina yerine cekerdi...ya yarim otomatik leylantlari.....hala o konforda otobus yoktur beeee

çok güzeller paylaşım için teşekkürler

ayıp ediyorsun...chevroletin 6 teker damperli kamyonunu sürme şerefine nail olmuş adamım ben...dedem sağolsun!

ayıp ediyorsun...chevroletin 6 teker damperli kamyonunu sürme şerefine nail olmuş adamım ben...dedem sağolsun!

supermis....*tup*

icinizde istanbuldaki traleybusu hatirlayan varmi.....makasi telden atlar vatman cikar damina yerine cekerdi...ya yarim otomatik leylantlari.....hala o konforda otobus yoktur beeee

dinazormuyuz biz😀

dinazormuyuz biz😀

pardon o bendim......

hatta ben tekerlegin kesfini......ve frigyalilarin parayi kesfini bile hatirliyorum....

hatta ben tekerlegin kesfini......ve frigyalilarin parayi kesfini bile hatirliyorum....
😀 cilalı taş devri konusunda bişey demedin ama😀

😀 cilalı taş devri konusunda bişey demedin ama😀

o kadar onemli bir devir degil...butun gun cilala parlat...cilala parlat....hepsi o....😀

😀😀😀 senin nufus cuzdanında boş sayfa varmı abi😀

😀😀😀 senin nufus cuzdanında boş sayfa varmı abi😀

benim nufus kagidim yokki ...benimki nufus kil tablet....😀

Back