dün arkadaş ile telefonda görüştük ve çok ilginç benim sorunum halloldu beyinde çıktı sorun ortak noktamız ise egzozda her ikimizinde kaynak işi yaptırması.
Abi Tam Olarak Ne Kaynağı Yapıldığını Bilmiyorum Ama Bildiğim Bişey var egzozdan ses geliyo seti değiştirince onuda yaptır demiştim ve sorunlar başladı...
Arkadaşlar Aracımın sıkıntısı Çözüldü Bugün Teslim Aldım Kesin Olarak Söyleyebilirim Bu Arıza Beyinden Kaynaklıdır 🙂
Öncelikle hoş geldiniz sorunu yeni konu açarak izahat edermisiniz 2 farklı konuya yazmışsınız araçtaki sorun nedir detaylı yazarmısınızSelamın aleyküm arkadaşım aynı sorun bendede. Var. Cozebildin mı ?
Hoşbulduk kardeşim Bende 2007 model Albea 1.4 8 valf. Aracım 1 aydır ugrasiyor arizam bir türlü. Giderilmedi yapamadılar p0011 arıza. Kodu veriyor araç gaz yemiyor. 3000 devri geçmiyor yokuşta daha kotu üst kapak sokuldu. Ekzantirik değişti bütün ELEKTİRİK tesisatı elden geçti triger değişti. Senteden dediler. Orijinal aparatı ile senteye. Alındı. Gaz beyni dediler arabanın beyniyle gazın alaksini. Kestirdim motor ışığı yandığı zaman araç gaz yemiyorÖncelikle hoş geldiniz sorunu yeni konu açarak izahat edermisiniz 2 farklı konuya yazmışsınız araçtaki sorun nedir detaylı yazarmısınız
Geçmiş olsun egzantrik miline bakıldı mıYa mahf oldum. 2 haftada 10.000 TL lik oldum artık arabayı yakicam. Sinirlerim yıprandı kardeşim 🙁
Değiştik egzantirik milini ve sensorunuG
Geçmiş olsun egzantrik miline bakıldı mı