P0011 Kam Mili Pozisyon Hatası

hem diyelim elektrot kaynağı yaptılar...o zaman önce egr sensörünün bakılması lazım.egzoza yapılan müdahalede bozulacaksa egr sensörünün bozulması lazım.

dün arkadaş ile telefonda görüştük ve çok ilginç benim sorunum halloldu beyinde çıktı sorun ortak noktamız ise egzozda her ikimizinde kaynak işi yaptırması.

eskiden traktörlerde kamyonlarda elektrot kaynağı yapmadan önce aküyü şarz dinamosunun kablolarını atıyorum şarz regületörünü sökün diye fabrikadan etiket yapıştırılırdı.oazamanki teknolojide tehlike uyarısı var şimdide daha fazla olması lazım.

dün arkadaş ile telefonda görüştük ve çok ilginç benim sorunum halloldu beyinde çıktı sorun ortak noktamız ise egzozda her ikimizinde kaynak işi yaptırması.

arkadaşlar allah aşkına söyleyin egzozun neresine elektrot kaynağı yaptırdınız ki beyin yaktınız?tek merakım egzozun neresine elektrot kaynağı yapıldığı.başka bişey merak etmiyorum.

inşallah oda düzelir

Abi Tam Olarak Ne Kaynağı Yapıldığını Bilmiyorum Ama Bildiğim Bişey var egzozdan ses geliyo seti değiştirince onuda yaptır demiştim ve sorunlar başladı...

Abi Tam Olarak Ne Kaynağı Yapıldığını Bilmiyorum Ama Bildiğim Bişey var egzozdan ses geliyo seti değiştirince onuda yaptır demiştim ve sorunlar başladı...

neyse hayırlısı olsun...

Arkadaşlar Aracımın sıkıntısı Çözüldü Bugün Teslim Aldım Kesin Olarak Söyleyebilirim Bu Arıza Beyinden Kaynaklıdır 🙂

hadi geçmiş olsun kazasız belasız sürüşler

bu önemli.ekzoza kaynak yaptıracak arkadaşların bu konuda dikkatli olması lazım.1.4 motorla alakalı değil bu.tüm araçlarda çıkabilecek bir sıkıntı.kaynaktan önce akü bağlantılarının motordan ayrılması lazım.hatta ekzozla da sınırlı değil.kaynak işi yapılacak araçların tamamında akü bağlantıları sökülmeli.

abi bunu o kaynağ yapan usta düşünmesi lazım öyle lambu lumbur dalınmaz ama işte usta var usta var

Arkadaşlar Aracımın sıkıntısı Çözüldü Bugün Teslim Aldım Kesin Olarak Söyleyebilirim Bu Arıza Beyinden Kaynaklıdır 🙂

Geçmiş Olsun, Aracınızın Beyin onarımı ve tamiratı maliyeti ne kadar oldu size ?

Selam arkadaşlar ayni sorun bende de var 3 aydir uğraşiyorum P0011 forumlara göz atarken bende çözüm için sizlerin yardimini istiyorum beyin arizasindan şüpheleniyorum

Selamın aleyküm arkadaşım aynı sorun bendede. Var. Cozebildin mı ?

Selamın aleyküm arkadaşım aynı sorun bendede. Var. Cozebildin mı ?
Öncelikle hoş geldiniz sorunu yeni konu açarak izahat edermisiniz 2 farklı konuya yazmışsınız araçtaki sorun nedir detaylı yazarmısınız

Öncelikle hoş geldiniz sorunu yeni konu açarak izahat edermisiniz 2 farklı konuya yazmışsınız araçtaki sorun nedir detaylı yazarmısınız
Hoşbulduk kardeşim Bende 2007 model Albea 1.4 8 valf. Aracım 1 aydır ugrasiyor arizam bir türlü. Giderilmedi yapamadılar p0011 arıza. Kodu veriyor araç gaz yemiyor. 3000 devri geçmiyor yokuşta daha kotu üst kapak sokuldu. Ekzantirik değişti bütün ELEKTİRİK tesisatı elden geçti triger değişti. Senteden dediler. Orijinal aparatı ile senteye. Alındı. Gaz beyni dediler arabanın beyniyle gazın alaksini. Kestirdim motor ışığı yandığı zaman araç gaz yemiyor

Ya mahf oldum. 2 haftada 10.000 TL lik oldum artık arabayı yakicam. Sinirlerim yıprandı kardeşim 🙁

Back